Info

Onsdag Bytte om och sprang hem i februarimörkret. Jag hade tur med alla trafikljus så det var raka spåret. Benen var dock lite trötta efter morgonens backar. Precis innan Lidingöbron dök två små kaniner (harar?) fram ur en buske och jag insåg att det var så längesen jag såg några djur på mina springturer. Det är bara för jag kutar så mycket i stan nuförtiden. Men sen när snön försvunnit då blir det rådjur och hela rasket ute på Lidingö igen. Kaninerna fick mig också att längta till Gotland. Jag bokade sommarbiljetterna häromdagen, att ha som en liten hägring där framme , efter snön, efter mörkret… Totalt 10 km. Efter det blev det lax och potatis och kortspel med barnen.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS