Info

Onsdag Halleluja, vaknade och mådde bra! Tänk vad lite sömn kan göra. Dock är det något med mina drömmar för tillfället. Klev upp och in i badrummet men kände mig så oerhört trött så jag tänkte att ok, jag snoozar några minuter. När jag går tillbaka till sängen och ska ställa om klockan ser jag att den bara är 02:24 – och att klockan inte alls har ringt. Vilket i för sig var trevligt för då kunde jag lägga mig igen och vakna utvilad lite innan 06:00. Gav mig av med ryggsäcken på ryggen in mot stan. 7 km distans in till Lill-Jansskogen där jag körde backintervaller. Såg återigen ett sånt där Military Training-gäng som höll på att kämpa med allt möjligt; sit-ups, springa och bära varandra på ryggen. I sina små gulliga dagisvästar. Jag tror även att jag såg Fredrik Uhrbom. Grejen var att jag tyckte att det var han då vi sprang förbi varandra men var inte säker. När vi en stund senare passerade varandra igen så var jag precis i sluttampen av mina backintervaller och kunde inte med att väsa fram: Lycka till i Tokyo! Det fanns liksom risk för att det inte skulle komma fram något ur munnen i och med att jag var så andfådd. Men om han nu mot förmodan läser detta, så skulle jag ändå vilja säga just det: Lycka till! Och hoppas magen håller. Jag ska försöka vara talbar nästa gång. Hur som, efter avklarade backintervaller så fortsatte jag mot jobbet. Landade på totalt 16 km. I omklädningsrummet blev det kaffe.

Onsdag Och stretch och dusch. Och sen drog jag på mig min nya skjorta. Den ser ut såhär:

Onsdag Och där bak är det liksom ett ventilationshål som inte syns så bra på bilden för jag har ett linne under. Lite väl ventilerat om jag inte skulle ha det.

Onsdag Skjortan är också bra för den är i något slags polyestermaterial och går därmed att rulla ihop till en liten boll i ryggsäcken utan att bli skrynklig. Bomull undviker jag i största möjliga mån nuförtiden. Sen en sak till. Papperskorgen i omklädningsrummet.

Onsdag Den är under all kritik. Borde inte den tömmas? Den har sett ut såhär i en månad nu, i för sig fascinerande att den är oändlig dvs det går att trycka ihop allt och få i ännu mer. Jag erkänner dock att alla de där kaffekopparna är mina så det kanske är rimligt att jag tar hand om det hela. Ja, det får nog bli så. Nu: jobb!

Kommentarer

6 kommentarer

Post a comment
 1. caroline77 #
  februari 20, 2013

  Får man fråga vad det är för skjorta? Var hittar man en sådan? Den är väldans fin. Glad att du mår bra och springer!

 2. Helena #
  februari 20, 2013

  Vad har du för ryggsäck då du springer? Hur mkt rymmer den? Tar du av vid backintervallerna eller ger den kanske extra effekt? 🙂
  /Helena

 3. Lena #
  februari 21, 2013

  Hallå igen undrar över hur långa backarna är där i skogen? Och hur många repetitioner kör du? Och som jag har skrivit tidigare, du gör mitt löparliv väldigt mycket roligare och utmanande. /L

 4. februari 21, 2013

  Hej Lena! Vet inte riktigt hur lång backen, jag kör lite olika backar, och jag varierar mina repetitioner från gång till gång. Det hela beror ju lite på vilken form man är i/hur pigga ben man har. Och var man befinner sig i sin träning och vad man tränar för dvs kort eller lång backe osv. Jag kör just nu på lång. Och du, så kul att du gillar bloggen! Vi hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS