Info

Det är synd om mig för jag har gått och känt mig lite skruttig hela dagen. Vilket gjorde att det inte blev något ordentligt test hos Pekka. Det var ju lite trist men vi tar det om några veckor istället. Däremot så snackade vi en massa om min löpning framåt vilket är ett av mina absoluta favoritämnen. Jag får alltid energi när jag varit hos Pekka och nya tankar med mig. Nu framåt ska jag dra ner aningen på mängden i någon vecka eller två och göra lite justeringar i mitt upplägg.

I övrigt så har jag haft maximalt med djurmönster på mig idag. Kolla på galenskapen:

Tisdag Alltså även om jag älskar djurmönster så var väl det här att ta i? Men det är så det blir när man kutar fram och tillbaka och hit och dit, och har kläder liggandes på jobbet som man får nöja sig med. Det här var liksom kappan som jag hade där… ja, och så strumpbrallorna jag hade packat ner… och så mössan ovanpå det. Ojdå.

Det blev inte heller någon mer löpning. Jag måste säga att jag har rätt bra känsla för när kroppen bara är lite seg och visst kan springa, och när den faktiskt ber om vila. Det gjorde den idag. Istället för spring tog jag ett varmt bad när jag kom hem.

Tisdag Hade tänkt sitta där och filosofera i lugn och ro en stund. Men efter två minuter kom alla barnen och hoppade ner. Nej, vi har ingen jacuzzi utan ett helt vanligt Svensson-badkar. Det blev lite trångt och inte så mycket filosoferande. Men jäkligt mysigt. Nu ska jag tvinga mig själv att lägga mig tidigt. Jag mår redan lite bättre så jag hoppas jag är i form imorgon bitti. God natt.

Kommentarer

4 kommentarer

Post a comment
 1. Elina #
  februari 19, 2013

  Välkomnar vila när kroppen behöver det. Men håller tummarna för att din känsla av skruttighet försvinner tills imorgon. Heja Tove, heja Tove, heja Tove!!!

 2. februari 20, 2013

  Krya på dig hörru! Känner jag dig rätt är du frisk om en kvart och springer två pass om dagen igen.

 3. Anonym #
  februari 20, 2013

  Djurprint bärs med fördel i överdos 😉 galet toksnyggt!
  Skönt att du är piggare nu och kan kuta!
  /a

  • februari 21, 2013

   Haha, tack! Mycket mönster blev det men jag kan hålla med om att det är lika bra att braka på!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS