Info

Tisdag Mådde lite märkligt när jag vaknade, snudd på illamående. Kan ha haft med att göra att jag hade så märkliga drömmar i natt och vaknade om vart annat. Men när jag väl klev upp gick det över och jag tog på mig löparkläderna. Idag var det ändå bara planerat lätt distans till jobbet i och med att jag ska till Pekka på lunchen och göra lite tester – och därmed inte ska ha tränat hårt dessförinnan.

Tisdag Ny vit snö på marken och jag tänkte återigen på att vi ändå har rätt kärva förutsättningar, vi löpare i Norden. Skön distansfart in mot stan. Klockan 06:55 släcktes gatulamporna på Lidingö, och jag passerade precis Lidingöbron som 26 cyklister redan hunnit trampa över. Samtidigt tappade jag gummisnodden i håret.

Tisdag Totalt 10 km när jag stannade utanför jobbet. Men hörrni, ljuset! Det är faktiskt mycket ljusare om morgnarna nu. Och tänk sen, när det helt ljust redan vid sex på morgonen, den där energin man får då. Som jag längtar. Var i god tid så hann stretcha ordentligt innan det blev dusch och frukost.

Tisdag Slut i rutan.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS