Info

Idag vilodag alternativt lätt dag. För mig betyder det ofta 10 lugna km, det beror på hur det känns i kroppen. Men kroppen mådde bra efter gårdagen så när det var dags för lunch bytte jag om från det här:

Måndag Till det här:

Måndag Och sen sprang jag iväg.

Måndag Ner till vanliga lunchrundan längs Kungsholms Strand. Men ah, det är så grått ute, så grått grått grått. Jag måste få se sol snart, jag bara måste det. I övrigt så sprang jag förbi en tjej med barnvagn och hörde henne säga i sin mobil, precis när jag passerade, ”Men jaa, verkligen kul. Äntligen!” Och jag blev så nyfiken på vad det var som var så kul som äntligen skulle ske. Jag gillar det när man springer, att man ibland får höra små brottsstycken av folks snack och sen kan man roa sig med att springa runt och fundera på vad de egentligen pratade om, deras relationer osv etc.

Vände vid Stadshuset och sprang tillbaka.

Måndag Totalt 10 km, snittfart 4:51 min/km. Ner i garaget.

Måndag Duscha i raketfart. Äta mat framför datorn som snälla Olle handlat åt mig. Japp, så var det med den saken och den måndagen.

Kommentarer

8 kommentarer

Post a comment
 1. Pernilla #
  februari 18, 2013

  Har inge mer att säga än…Gött!

 2. jenny hellström #
  februari 18, 2013

  Blir så avis ner jag ser asfalt. Idag när jag skulle springa gick det inte. Glashalt och några dubbar har jag inte. Aldrig har väl våren känns så exklusiv.

  • februari 19, 2013

   Jenny, skaffa drapådubbar. De funkar bra just när det är så halt ute och isen ska ju inte stoppa en. Men jag vet, våren… kom nu´rå!

 3. februari 18, 2013

  Underbart att läsa om din vardag! Springer du alltid själv?

  • februari 19, 2013

   Hej Jens! Trevligt att du är här. Oftast springer jag själv. Jag gillar det för jag slipper planera och tänka på någon annan, utan kan helt egoistiskt ge mig av när det passar just mig. Men ibland har jag sällskap!

 4. smillasmatte #
  februari 18, 2013

  Åh, du har en döskalletröja!!! Vill ha!

  • februari 19, 2013

   Haha, får hålla utkik åt dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS