Info

Söndag Drämde till med fattiga riddare till frukost. Tänker alltid på min farmor när jag äter det, hon gjorde det ofta till oss när vi var små. Men jag önskar jag kunde frågat henne nu exakt hur hon gjorde, för hennes var ju så mycket godare. Riddarna fick smälta i magen ett par timmar och sen var det dags att dra på sig löparkläderna. Idag lite tunnare vantar – skönt!

Söndag Och sen drog jag iväg och ja, det blev den vanliga stadsrundan. Lidingöbron-Värtan-Djurgården (rätt halt och svårsprunget på sina håll)-Strandvägen-Skeppsbron (här var det stort fågelkalas i vattnet)-Stadsgården-Norra Hammarbyhamnen (och här började det snöa rejält)-Hornstulls Strand-Söder Mälarstrand-Skeppsbron-Strandvägen-Värtan-Lidingöbron- och sen var jag hemma och klockan visade prick 40 km. Snittfart 4:38 min/km.

Söndag Skön känsla i kroppen idag, hade bra kraft sista två milen och låg i marathonfart i några kilometer. Hem till mangosmoothie!

Söndag Finito!

Kommentarer

14 kommentarer

Post a comment
 1. Pernilla #
  februari 17, 2013

  40 km bara sådär en söndag….shit manhattan…du e helt otroligt flitig!!! nu måste jag börja öka, ska oxå springa Stockholm maraton…nämligen..söndagskram!

  • februari 17, 2013

   Tack Pernilla! Vad kul att du också ska springa, då ses vi på startlinjen! Hej så länge!

 2. februari 17, 2013

  Å jag som var så nöjd över att äntligen masat mig över 20 km idag. Tror jag slänger den äckliga sportgelen och satsar på fattiga riddare i fortsättningen. 🙂

  • februari 17, 2013

   Ja de där fattiga riddarna var bra att ha i magen… kan till och med bli en bra frukost innan maran. Men du, 20 km är mycket bra!

 3. Love #
  februari 17, 2013

  Och jag är rätt nöjd med mina 12km. Allt är relativt. Bra jobbat!

  • februari 17, 2013

   Helt rätt Love! Precis så är det! Bra kutat!

 4. februari 17, 2013

  40 vintersnabba! Vilken fantom du är!

  • februari 17, 2013

   Benen var på humör idag… och när det började snöa blev jag först så arg på vädret men sen tänkte jag, nä nu jeeevlar!

 5. marie svensson #
  februari 17, 2013

  Du är jätte duktig! Idag har jag sprugit 16 km
  ska springa Göteborgsvarvet för första gången
  i maj! Det är alltid roligt o inspirerande att läsa
  din blogg! Marie S

  • februari 17, 2013

   Tack och bra jobbat själv, Marie! Kul att du ska springa Göteborgsvarvet, det har jag aldrig gjort. Eller, jag har ju bara hunnit med en halvmara än så länge. För mig ligger det dock för nära Sthlm Marathon men verkar vara ett riktigt kul lopp!

 6. Ida #
  februari 17, 2013

  40 km piece of cake 😉 Men mycket väl sprunget som vanligt! Själv blev det bara 19 km konstant magont och illamående, får nog prova fattiga riddare nästa gång jag med, det verkar vara en väldigt bra långpass- frukost 😀

  • februari 17, 2013

   Bara och bara, det är inte illa det heller! Jobbigt med magont och illamående, stackare. Men pröva fattiga riddarna, med dem i magen är enrgitanken full om man säger så. Hoppas du mår bättre nu!

 7. februari 17, 2013

  Bra fart och distans! Jag var en av de tre gubbarna du sprang om på Lidingöbron söderut:)

  • februari 17, 2013

   Nej men se där, vad kul! Jag såg er såklart men visste inte att det var du – såg nog att du kunde springa bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS