Info

Torsdag När jag jobbat klart bytte jag om till springkläder. Sen smög jag in i ett tomt mötesrum och förbarmade mig över några överblivna geléhjärtan.

Torsdag Och sen sprang jag genom stan mot Lidingö. Vet inte hur många människor jag såg, framförallt män, med inslagna blommor under armen. Jag vet inte, jag är inte så mycket för det här med Alla Hjärtans Dag och jag undrar… vem är det egentligen? Är det någon som tycker att en ros just idag är så kul? Tadaa, här kommer jag hem och överraskar dig med… gissa vad, en ros! Är det inte så att folk mer blir arga över att de inte får en ros än att de blir glada av att få en?Yeah yeah, sånt jag tänkte på när jag sprang. Kände mig annars rätt matt i skallen men benen tyckte det var skönt att springa. Totalt 10 km.

Kommentarer

3 kommentarer

Post a comment
 1. MagnusN #
  februari 14, 2013

  Jo, efter viss eftertanke skippade jag rosen idag, och min fru hade inte heller förväntat sig någon, hon ville faktiskt inte ha någon. Det är ju faktiskt roligare att i så fall överraska med en blomma någon annan dag, precis som det är viktigare vad man gör de övriga 364 dagarna. Men det blev en liten annan sak, för helt okommersiell har jag inte lyckats bli än 🙂 Kanske nästa år..

 2. februari 15, 2013

  Traditioner har ingen plats i min värld så jag firade inte, men det blev 7,5 km lätt cykling så hjärtat fick sig några extra slag ändå..

 3. Ida #
  februari 15, 2013

  Håller helt med dig! Då vill kag mycket hellre få blommor en helt vanlig dag när jag inte är beredd på det 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS