Info

Tisdag Upp med tuppen! Eller ok, väckarklockan. Eller ok, iPaden. Gav mig av 06:00 och sprang in mot stan. 7,5 km distans och sen ner till löpbandet.

Tisdag Av med kläderna och på med andra dojor.

Tisdag Uppvärmd och redo att kliva upp på bandet.

Tisdag Sen blev det 5 km i 4:00-fart, i minuts vila och därefter 5 km i 3:52-fart. Pust. Hade egentligen tänkt köra lite längre men klockan började bli mycket och det kändes i kroppen som att det räckte. På med ytterspringkläderna igen och ut i luften.

Tisdag ytterligare 3 km distans fram till jobbet. När jag springer sådär genom stan och ser alla människor komma ut från sina portar,på väg mot jobb och skolor, då kan det ibland kännas som att jag har haft ett helt liv medan de sov. Totalt 20,5 km.

Kommentarer

21 kommentarer

Post a comment
 1. februari 12, 2013

  Inspirerande läsning och fina bilder!

  Ha en bra dag!

  Med vänlig hälsning,
  Johan

  • februari 12, 2013

   Tack så mycket Johan! Kul att höra!

 2. Eva #
  februari 12, 2013

  Mycket bra pass Tove! Får man lov att fråga vad ditt mål på Stockholm är?
  Och snygga skor, bästa skorna helt enkelt 😉

  • februari 12, 2013

   Hej Eva! Jorå, det får man lov att fråga! Jag funkar dock inte riktigt på det viset att jag sätter en tid som allt handlar om. Jag vill helt enkelt bara bli bättre, snabbare. Mitt mål är att springa snabbare än Stockholm 2012 vilket jag borde. Såklart en dröm att slå min tid från Berlin men det tror jag blir svårt på Stockholm. Jag tränar på och så får vi se vad det räcker till. I slutändan handlar det även om dagsform, väder, vind och så mycket annat. Jag har respekt för marathon och inget är garanterat. Du?

   • Eva #
    februari 12, 2013

    Föear

   • Eva #
    februari 12, 2013

    Förstår dig precis! Det är mycket som ska stämma EN dag och man kan ha tränat precis enligt plan och så är det något annat som ställer till det så som väder eller att man helt enkelt har en dålig dag. Man kan gå in med en målsättning å sen får det bli som det blir. Min ”skamgräns” är väl 3.30 då det är min första riktiga mara men vi får se hur träningen går här under våren, det finns väl drömmar om en bättre tid men vi får se.

   • februari 12, 2013

    3:30 var min skamgräns också på första maran. Tror du kommer kuta snabbare men som sagt, allt hänger ju på träningen, om man får vara skadefri framförallt – och så själva dagen.

 3. ida #
  februari 12, 2013

  Vilket härligt morgonpass! En fundering, hur tycker du att det är att springa på band? Hur ”underhåller” du dig själv? 🙂

  • februari 12, 2013

   Bra fråga! Dock finns det inget inspirerande svar, tyvärr. Jag stirrar helt sonika in i väggen/spegeln och kutar. Ibland roar jag mig med att låtsas att jag springer ute och liksom följer vägen i tankarna. Gäller dock att inte drömma sig bort alltför mycket så man trillar av bandet i en ”låtsaskurva”!

   • Ida #
    februari 12, 2013

    Du gör som mig alltså! 😉 en annan fråga, hur pass ansträngde var detta passet för dig?

   • februari 12, 2013

    Oj, svår fråga. Kan faktiskt inte svara på det så men kände mig lite trött rent allmänt idag, jag springer ju så tidigt. Jag blev trött i benen men lika mycket sådär mentalt att jag kände att det räckte för idag.

 4. februari 12, 2013

  Jag är så otroligt imponerad av dina träningspass. Din blogg är dessutom helt fenomenal! Tack!

  • februari 12, 2013

   Tusen tack för de fina orden, Ingmar!

 5. Love #
  februari 12, 2013

  Ingen kan få att ge sig av hemifrån 06.00 och avverka 20,5km att verka så glamouröst som du. 🙂

  • februari 12, 2013

   Haha, tänk vad skenet bedrar! Så vidare gamouröst var det inte där i snömodden och sen svettandes på löpbandet. Eller jo, lite glamouröst kanske, det är lyxigt att få vara frisk och kunna springa mycket. Tack Love!

 6. Amy #
  februari 12, 2013

  Hej! En till löpbandsfråga, brukar du köra med lutning? Man har ju hört att det ska vara lite lut för att bättre imitera ansträngningsgraden av att springa på vanligt vis.

  • februari 12, 2013

   Hej! Rent allmänt så undviker jag att springa på band men just nu det enda som funkar. Lite olika men idag hade jag t ex 0,5% lutning. Kör lite olika.

   • Amy #
    februari 12, 2013

    Aha, tack för svar! Typ som jag. Tycker f ö att även långtråkigheten med löpband ska vägas in på ansträngningskontot.

   • februari 12, 2013

    Håller med! Långtråkigheten = 2% lutning.

 7. johansegerstrom #
  februari 12, 2013

  Hej!
  Jag har följt dig på bloggen sen du kom hem från resan. Jag är imponerad och tycker det är kul att läsa varje kväll innan jag ska sova. Jag undrar var du har köpt din coola jacka?
  Sen skulle det vara kul att få hänga med på ngt pass när snön har försvunnit.

  /Johan

  • februari 12, 2013

   Hallå Johan! Tack, vad glad jag blir! Coola jackan… gissar att du då menar reflexjackan? Den är från H&M Sport! Vet att Nike har/har haft en liknande men den är typ 2000 kr dyrare…
   Måste dock erkänna att jag är lite av en lone runner, framförallt för att jag gillar att bara ge mig av utan att passa tider – men vi lär ses på vägarna! Hej så länge!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS