Info

Söndag ”Jag ska springa ett marathon!” skrek Uma när vi sprang iväg hemifrån. Väldigt ambitiös målsättning med tanke på att det var hennes första löptur någonsin. Nu blev det ju inte riktigt så långt, men däremot 620 meter. Det är inte illa för en fyraåring. Hon var så oerhört stolt när vi kom tillbaka. Och som hon har tjatat på mig om att springa. Bäst tycker jag ändå hennes löparoutfit var:

Söndag Tomtedräkt, tomteluva och gamla gympaskor. Det behöver inte vara svårare än så. Jag försökte matcha upp henne med mina röda Inov8 X-Talon men jag var inte alls lika fin.

Söndag Vi pratade lite om marathon medan vi sprang runt parken och hon blev ju lite besviken över att hon måste bli 18 år innan hon får springa ett. Jag kanske tvingas hitta något lopp i världen med lägre åldersgräns… eller kan man kanske få dispens som tomte? När vi kom tillbaka var det dags för hennes storasyster att kuta. Brorsan däremot hade känt sig lite hängig så han fick mot sin vilja stanna kvar i soffan. Tänk ändå att jag kan göra det jag gillar bäst, med dem jag gillar mest! Vi gav oss av i kvällen.

Söndag 2 km mot Ropsten och sen vände vi tillbaka. En extrasväng genom Konsttunneln som vi gillar.

SöndagSöndag Sen hem. Totalt 4 km. Bästa återhämtningen i finaste sällskapet. Tack.

Söndag Finito.

Kommentarer

4 kommentarer

Post a comment
 1. Karin #
  februari 11, 2013

  Hej! Vilka härliga återhämtnings km. Om tomten och stora syskonen orkar finns det ett jätte festligt barnlopp i Bromma, Ålsten. Det heter tolvanloppet och finns i olika längder för barn och vuxna. Tolvan kallas spårvagnen som går genom området, det officiella namnet på spårvagnen är Nockebybanan. Det går i maj. Kanske något för dig och familjen.
  Tack för underbar löpblogg:)
  Mvh Karin

  • februari 11, 2013

   Ja just ja, det där loppet har jag hört talas om! Kanske kan vara något för tomten och resten av gänget. Bra tips, ska kolla upp det! Och tack för bloggpepp!

 2. Saga #
  februari 11, 2013

  Det var den näpnaste lilla maratonlöperska jag nånsin sett 🙂

  • februari 11, 2013

   Haha, ja hon var faktiskt rätt gullig måste jag få säga…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS