Info

Torsdag Oj vad hungrig jag var när det var dags för lunch. Hade dock ett ärende till Söder så det fick bli att köpa med sig hamburgare och äta framför datorn. Dock var det synd för jag hade köpt en McFeast Deluxe till mig själv och en QP till Olle. Men sen var det så stressigt när jag kom tillbaka så jag råkade äta upp Olles hamburgare. Upptäckte det när det var en femtedel kvar (var så inne i jobbet att jag inte reflekterade en sekund över att det inte finns ett enda salladsblad på burgaren jag åt). Det var väl ok för min del men synd om Olle som hade laddat så för QP:n. I alla fall, efter den intensiva torsdagen var det så dags att bege sig hemåt. Bytte om.

Torsdag Och sen: redo för spring!

Torsdag Benen kändes piggare nu, och träningsvärken nästan borta. Blev totalt 10 km från stan…

Torsdag … till förorten.

Torsdag Piip.

Torsdag Och mitt ärende till Söder, vad var det? Jo, mer rosa balsam! Och orange balsam! Och beige! Det här kan sluta hur som helst. Ni lär bli varse.

Torsdag Adieu.

Kommentarer

8 kommentarer

Post a comment
 1. Eva #
  februari 7, 2013

  Fanns det grå-balsam till mig? 😉

  • februari 7, 2013

   Haha! Jag har ju också grått vettu. Känns som ditt och mitt fokus just nu är HÅR och LÖPNING. Bra kombo!

 2. Elina #
  februari 8, 2013

  Jag har Davines, burken till höger. I färgen chocholate! Mycket bra! Kan gå längre tid mellan frisörbesöken tack vare denna lilla burk.

  • februari 8, 2013

   Aha, där ser man! Ja jag älskar de där burkarna! På tal om frisör, jag måste ta mig sjutton klippa mig…

 3. G #
  februari 8, 2013

  Låt mig gissa, sa Olle nåt i stil med: ”Neeej! Not my goda QP! Dear wife, nästa time buy din egen QP instead of äta min” ?

  • februari 8, 2013

   Hehe, nä det var mer i stil med VAD I HELVETE?!!

 4. Petra Laurelli #
  februari 8, 2013

  Hej Tove!

  Jag hittade din inspirerande blogg via Runners World!
  Det känns som att det är mycket just nu med ett tufft löparprogram, familj och jobb.
  Det fick mig att tänka på det här roliga Hipp Hipp-inslaget: http://www.youtube.com/watch?v=fogF-bYrKLk
  Jag skickar det som en liten tankeväckare ;-).

  Hälsningar

  Petra

  • februari 8, 2013

   Hej Petra! Haha, detta var ju otroligt roligt! Jag ligger inte riktigt i samma liga men emellanåt inte långt därifrån, haha. Det där med att göra flera saker samtidigt är så att säga min specialitet… Tack för tankeväckaren!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS