Info

Herrejesus. På kvällen var jag ännu en gång på massage hos Rubin på Access Rehab. Sist jag var där fokuserade han på min vänsterfot och vänstra vaden i och med att jag haft ont på undersidan av fotens ytterkant. Jag fick också några övningar att köra hemma; stå på/rulla hårt en golfboll på det ömma partiet, massera vänstra vaden hårt samt stretcha stortån. Allt detta har jag duktigt gjort. Idag var det dock dags att se över hela kroppen. Innan Rubin satte igång så fick jag träffa Erik som är naprapat och som ”knäckte” till min rygg och nacke lite. Sen var det dags för Rubins idrottsmassage. Och om jag tyckte det gjorde ont första gången jag var där så var det ändå igenting/nada/niente/rien i jämförelse med denna behandling. Det var som ett skämt och jag kunde inte hålla mig från att säga ”jäklar” och sånt. Och man blir ju svettig som efter ett 40 kilometerspass när man ligger där. Men vad bra han är, Rubin. Jag menar, det ska ju göra ont för att göra nytta – och i och med att jag är Sveriges i särklass stelaste människa, som aldrig någonsin tidigare varit på massage, så finns det lite att arbeta med så att säga. Men då det gjorde väldigt ont så fick jag även träffa Martin som satte akupunktur i skinkorna på mig. Rätt mörbultad, men oerhört väl omhändertagen, stapplade jag därifrån. Och precis när jag stapplade ut hejade en så trevlig bloggläsare på mig, som också skulle till Rubin! Sånt blir man glad av och det hände faktiskt även på Friskis för någon vecka sen. Men! Trots massagen och allt fick jag lov att springa. Springa lugnt. Så det blev 10 km på kvällen.

Onsdag Rätt svårsprunget ute; slaskigt och på sina ställen ganska djup snö. Men jag pulsade/slafsade mig framåt i den mörka kvällen. Efter det la jag barnen som jag längtat efter eftersom jag smet ut så tidigt i morse, och dessutom haft så mycket jobb senaste dagarna. Men hörrni, när alla hade somnat och jag kom ner så möttes jag av denna trevliga syn:

Onsdag Tänk vad fint Olle hade lagat åt mig: vitlökskyckling och sallad! Man tackar. Här kommer nu också reklam för ett hårt bröd som jag köpt på Bakery and Spice.

Onsdag Det är väldans gott. Jag försöker ju på alla vis jag kan hitta substitut för en massa socker och skit på vardagarna. Då försöker jag knapra på sånt här istället. Eller nötter, likt en ekorre! Det är inte alltid jag lyckas men försöka duger. God afton.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS