Info

Nä, det är inte jag som fyller år men däremot bloggen! För exakt ett år sen gjorde jag mitt första inlägg. Det såg ut såhär. Jag firade födelsedagen med en morgontur till jobbet.

TisdagTisdag Snöflingor i ansiktet och rätt halt på marken. Läste förresten Katrine Kielos mycket tänkvärda ledare i Aftonbladet igår och det var den som fyllde mina tankar imorse. Bra, mycket bra. Tog det annars lugnt och spar benen till kvällens planerade pass. I vanliga fall tycker jag om att klara av kvalitetspassen innan övrig distans men nu när det är så mörkt ute får man ibland stöka om i schemat.

Tisdag Stannade klockan på 10 km utanför jobbet. Hörrni, precis här springer jag Stockholm Marathon om… mindre än fyra månader! Sedan blev det stretch. Den här klassiska övningen fick jag bland annat i uppgift efter löpteknikslördagen. Kan för övrigt informera om att jag är Sveriges i särklass stelaste människa.

Tisdag Hade förmodligen varit en väldigt bra idé att varva min löpning med t ex yoga, men den tiden finns inte riktigt då jag inte vill ta tid från springet. I övrigt så var jag glad över att jag lyckades springa med en nystruken skjorta i ryggsäcken, och som faktiskt var nystruken även när jag kom fram. Man måste ju vara fin på födelsedagen!

Tisdag Ajöss.

Tisdag

Kommentarer

32 kommentarer

Post a comment
 1. Eva #
  februari 5, 2013

  Grattis! Och jag tror jag kan kandidera till stelaste personen jag med. Går på ett flex-pass i veckan, det är det jag hinner. Känner mig bra efter passet men sen tills nästa pass så har jag ju sprungit så mycket igen att det är tillbaks till ruta noll, hahaha. Man kan inte hinna med allt 😉

  • februari 5, 2013

   TACK Eva! Men vad skönt att höra att du också är stel… Efter löptekniken i lördags fick jag total stelhetsångest. Men men, man hinner ju som sagt inte med allt.

 2. februari 5, 2013

  Ja, yoga är ju jättebra att kombinera med löpning! Säger till när jag får till en lokal på jobbet, så kan du vara med! Till dess googla på ”nedåtgående hunden” – världens bästa stretch för löpare – aktiv vila. Grattis bloggen – hej!

  • februari 5, 2013

   Ja men yogi, du måste lära mig den. Imorgon är det du som visar den där hunden, OK? Ses snart!

 3. februari 5, 2013

  Så tänkte jag också, ”jag vill inte ta tid från annan träning för Yogan”. Men nu vill jag inte missa för det gör att jag kan träna ännu mer effektivt! Min kompis har gjort ett program som tar 33 minuter. Det klämmer jag in varje dag.

  • februari 5, 2013

   Men åh, det där låter ju bra… kort och effektivt. Jag försöker köra min magstyrka men skulle ju kunna varva det med lite rörlighet såklart. Bra tips!

 4. Ganska ny bloggläsare #
  februari 5, 2013

  Hej, ville bara säga Grattis på ettårsdagen! Och tack för en bra blogg! Har nyligen börjat läsa din blogg och tycker du är grym som klarar så många mil i veckan; bra jobbat! Kul att du länkade till första inlägget och måste säga att det är ju toppen syfte med bloggen inte som andra ”skryt-bloggar” i träningsvärlden. Själv har jag blivit peppad att springa när det är kallare av din blogg, tack! Rånarluva är ju toppen!
  Ha en fortsatt bra födelsedag! Och förresten verkligen tankevärld ledare, galna värld!

  • februari 5, 2013

   Hej på dig och tack! Vad trevligt det var att fylla ett år, måste göra det oftare. Och jag blir så glad att höra att du fått lite pepp! Tjoho!

 5. Malin #
  februari 5, 2013

  Grattis grattis!

 6. anette #
  februari 5, 2013

  Stort Grattis på födelsedagen!! Hoppas att du fortsätter länge till! Skulle gärna vilja veta hur du fixar nystruken skjorta i ryggsäcken… jag gör det inte!

  • februari 5, 2013

   Anette, tack! Ja det där med skjortan var magiskt, vet i sjutton hur jag lyckades med det dessvärre…

 7. Lotten #
  februari 5, 2013

  Grattis till bloggen! Kollar in här varje dag, hittade hit via en annan träningsblogg, kom inte ihåg dock vilken…Gillar din blogg skarpt. Själv springer jag nån mil i veckan.

  • februari 5, 2013

   Hej Lotten! Tack! Vad kul att du är här!

 8. februari 5, 2013

  Grattis på födelsedagen!

 9. MarieV #
  februari 5, 2013

  Grattis på ett-årsdagen, och grattis till oss som får läsa och inspireras!
  Jag går på Sats ”Hot Mojo” yogainspirerad stretchklass( typ…) i 38 gradig värme, då det är inte dumt för stela ben!

  • februari 5, 2013

   Hallå Marie! Och tack! Trevligt att fylla år! Det där Hot Mojo låter bra… kanske är ngt för min stela kropp!

 10. februari 5, 2013

  Grattis bloggen! Och jag har samma problem, stel som ett kylskåp och tiden vill inte riktigt räcka till pass som yoga och bodybalance fastän jag vet att det skulle göra gott som komplement till löpträningen.

  • februari 5, 2013

   Hej Heidi! Åh eller hur, tiden räcker inte till, några fler timmar på dygnet tack!

 11. februari 5, 2013

  Kul med ettårsdag! Jag började läsa din blogg i somras och varit hocked ever since! 🙂 Jag undrar en sak gällande musik vid löpning? Jag har själv just införskaffat mig ett par Philips Shibuya hörlurar till löpturerna, vilka för övrigt varit jättebra. Men hur gör du med sladd och iPhone/mp3? Har du ett sånt band kring överarmen? Eller vart fäster du musikgrejen? För mig är det viktigt att det är bekvämt under löpturerna och vill slippa prylar som stör eller skaver. Är inte helt nöjd med mitt fäste kring armen. Hur gör du? Tack för en oerhört inspirerande blogg!

  • februari 5, 2013

   Haha hej Elina! Tack! Mycket trevligt att fylla år måste jag säga. Härligt med nya hörlurar! När jag springer med ryggsäck så lägger jag telefonen i en ytterficka på ryggan. Springer jag med musik utan ryggsäck brukar jag ha den i jackfickan numera. Slutade ha den på armen i somras när jag typ svettades sönder min iPhone. Det skumpar lite i fickan men för mig funkar det. Annars är det kanske bra med en midjeväska som jag kör ibland? De är fula men håller saker rätt bra på plats.

 12. Karin #
  februari 5, 2013

  Grattis 1åringen!
  Bästa bästa löparbloggen ever.

 13. Amy #
  februari 5, 2013

  Grattis! Roligt att läsa de första inläggen och se utvecklingen. Du tycks säkrare, snabbare, springer längre och gör fler chins. Grymt! 🙂

  • februari 5, 2013

   Åh vad härligt att höra! Man vill ju gärna att något ska ha hänt på ett år så detta var som ljuv musik i mina öron. Tack!

 14. Rilla #
  februari 5, 2013

  Tack Tove för att du förutom att vara med din familj, jobba, springa många, många mil, tvätta massa träningskläder, hänga i chinsstången osv dessutom varenda dag levererar så inspirerande och snygga blogginlägg. Det här är här absolut min största inspirationskälla – så grattis bloggen!

  • februari 5, 2013

   Men så underbart att höra! Tusen tack Rilla!

 15. Celi #
  februari 5, 2013

  Hej Tove!
  Dax att ge mig tillkänna 🙂
  Grattis på 1års dagen!
  Jag minns inte hur jag hittade bloggen, men läser regelbundet och får mycket inspiritation! Du har en skön blandning i dina inlägg! Jag springer inte alls din mängd men regelbundet året runt iaf.

  Ses kanske på premiärmilen 🙂

  /Celi

  • februari 5, 2013

   Haha! Väldans trevligt att du hittade hit! Kul att du gillar bloggen! Absolut, kanske ses på Premiärmilen! Till dess: ha det så bra, vi ses!

 16. annalin #
  februari 5, 2013

  Hej, jag är grymt impad av att du kan snitta 4:30 på både en mil eller 4 mil!
  Kanske har du berättat det innan, men jag FATTAR inte – vem är det som fotar dig alltid, t.ex. tredje bilden i detta inlägg, såna bilder är det ju JÄMT? Inte stannar du främlingar på gatan för att få snarlika spring-bilder varje dag?!

  • februari 6, 2013

   Hej!! Nej nej, här involveras inga främlingar utan jag gör allt på egen hand. Jag kör self timer på kameran!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS