Info

Måndag På lunchen idag blev det 10 lugna kilometer. Det kändes dock som jag sprang i en helt annan stad jämfört med gårdagens soliga version av huvudstaden.

Måndag Men åh så trött jag börjar bli på mina vinterlöpartights. Jag har sett dem till leda nu. Snart får det bli plusgrader en gång för alla så man kan variera sig lite mer. Även om jag verkligen gillar svarta tights så vill jag dra på mig några andra svarta tights och gömma vinterbraxorna längst ner i lådan.

I övrigt var det idag en sån där tur som mest rensar huvudet. De gånger jag springer dagen efter mina långpass brukar det kännas precis så, som att både ben och huvud återhämtar sig. Tänkte inte på något speciellt förutom den här skylten vid Filadelfiakyrkan på Rörstrandsgatan, som jag som icke troende måste säga är rätt kul ändå. You go God!

Måndag Punkt. Slut.

Kommentarer

One Comment

Post a comment
  1. februari 4, 2013

    Oh längtar tills man kan springa i shorts!! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS