Info

Måndag Ruben tjatade om att få springa en tur ikväll igen. Ojoj, hur ska detta sluta? Mina ben skulle ju vila resten av dagen men ni förstår ju, en springtur med sonen går ju inte att säga nej till. Vi sprang längs Kyrkviken bort till Kyrkogården.

MåndagMåndag Där var det lite läskigt så vi vände tillbaka hemåt.

Måndag 3 små fina km blev det. I perfekt tempo för att kunna öva på löptekniken som Markus gick igenom med mig i lördags. Tillbaka hemma var det dags för chin-ups. Idag hade jag en oerhörd pepp eftersom jag fått det här snygga träningslinnet från snälla Kerstin på mitt jobb – direktlevererat från New York! Jag hade lite tur liksom för hon tyckte inte det passade på sig själv, så jag fick det! Kolla då:

MåndagMåndag Med det linet på sig fanns det inga ursäkter för att inte göra 70 stycken chins i följande serie:

Måndag Varvat med detta gjorde jag magstyrka. Vad gäller just chinsen så har jag tröttnat lite på dem. Eller egentligen inte tröttnat men jag märker att när kroppen är i form för att springa mycket så orkar jag inte alltid med chins på samma vis. I långa perioder har jag verkligen kört chins varannan dag, nu blir det lite mer sällan än så men ändå så pass ofta att jag håller styrkan vid liv. Magstyrkan däremot försöker jag vara ordentlig med, inte alltid hela programmet men i alla fall en del övningar. Men nu säger jag kort och gott: god natt!

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS