Info

Vet inte om det var alla liter kolasås jag åt till glassen igår kväll, jordnötssmöret på frukostmackan, Olles spellista med bland annat den här låten (som det är omöjligt att inte springa i bra fart till) eller om det helt enkelt var dagens perfekta löparväder. Men idag fick jag till ett riktigt bra långpass där känslan var med mig hela vägen. Solen lyste så jag satte på mig solglasögon innan jag gav mig av. Och hörlurar. Såg enormt kittad ut!

Söndag Stoppade ner en minivattenflaska i fickan och Dextrosol, ifall det skulle behövas.

Söndag Och sen sprang jag. In mot stan. På Lidingöbron mötte jag två Team Stockholm Marathon-grupper som var på väg åt motsatt håll. Själv hade jag planerat samma runda som förra helgen med skillnaden att jag började med en längre sväng ute på Djurgården. Åh. det var så underbart ute! Ute på Djurgården såg jag ännu ett par till TSM-grupper. Svängde runt en bra bit ut och tog andra sidan längs kanalen tillbaka, sen blev det Strandvägen-Skeppbron-Stadsgården-Norra Hammarbyhamnen-Hornstulls Strand-Söder Mälarstrand (där jag skrämde liv  på en annan bloggare när jag hoppade på henne för att heja i farten)-Skeppsbron-Strandvägen (och här kom Olle och barnen åkandes i bilen efter att ha varit på Tekniska museet, trevligt med lite vinkande)-Värtan (här kom jag på att jag ju hade vatten i fickan så jag drack en klunk)-Lidingöbron-och sen: hemma! Totalt 40 km km i 4:39 min/km. Kände mig så lätt idag och fick in den där känslan av att kunna fortsätta för evigt. Men det gjorde jag inte. För jag kan ju inte springa HELA söndagen.

SöndagSöndag Dextrosolen behövdes aldrig men jag har kommit på att det kan vara skönt att ha sånt där i fickan, mer som en liten trygghet eller pepp, om man skulle behöva det. Jaha, och vad gjorde jag sen då? Det vet ni ju redan:

Söndag Precis. Smoothies!

Söndag Det var dagens långpass. Tack för din medverkan, kroppen!

Kommentarer

4 kommentarer

Post a comment
 1. Eva #
  februari 3, 2013

  40 km i bra fart! Hatten av för det Tove! Du är en sann inspiration!

  • februari 3, 2013

   Eva! Vad fint sagt! TACK!! Och detsamma!

 2. Ida #
  februari 3, 2013

  Vilket härligt pass! Grymt bra jobbat som vanligt 🙂

  • februari 3, 2013

   Tack Ida! Hoppas ni haft det riktigt bra i Stockholm!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS