Info

Vaknade till ljus i rummet och en ljusblå himmel utanför fönstret. Äntligen en natts bra sömn. Låg kvar en bra stund och snackade jetplan med Ruben. Sen masade jag mig upp. Trots det vackra vädret hade jag bestämt mig för ett tempopass på löpbandet. Men jag började med 2,5 km uppjogg utomhus för att vara uppvärmd och redo för fart när de öppnar kl 08:30.

LördagLördag Bara en dåre drar in och springer på löpband en sån här vacker dag. Men just när jag springer så pass tidigt och det är kallt ute så tycker jag det kan vara svårt att få upp farten. Därför klev jag efter 2,5 km uppjogg in här:

Lördag Drog av mig de långa tightsen och satte på mig mina Adios. Försten på löpbandet! Som jag sagt förut så känner jag mig stressad av att kuta på gym eftersom man egentligen bara får springa 10 minuter om det är folk på kö. Men jag körde på. Hade tänkt mig 7km+5km+5km men av rädsla för att bli av med bandet så blev passet såhär:

2,5 km uppjogg utomhus

Paus, ta på dojor etc.

9 km i 4:00-fart

1,5 km i 3:55-fart

500 meter i 3:32-fart

Här var jag tvungen att lämna över bandet till en man på kö. Damn! Men ok, körde 15 chins och sen hade ett annat löpband blivit ledigt. Ibland har man tur. Totalt 3 min vila.

2 km 3:52-fart

1 km 3:45-fart

Paus, ta på ytterkläder.

1,5 km nedjogg.

LördagLördag Blev ett riktigt bra pass. Nöjd med den höga farten jag höll i 11 km utan pass. Och nöjd med att jag sedan fick höja tempot ytterligare några km. Blev totalt 18 km.

Lördag Dusch. Och frukost.

Lördag Och sol!

Lördag

 

Kommentarer

11 kommentarer

Post a comment
 1. Anna #
  februari 2, 2013

  Jag har ett likadan träningstopp, den är verkligen snygg. Längtar dock till varmare väder då min likbleka hud inte riktigt matchar toppen haha.

  • februari 2, 2013

   Snart så springer vi runt i dem i solen!

 2. Ida #
  februari 2, 2013

  Och det där passet körde du på tom mage?? Jag har sagt det förut och kag säger det igen – du är GRYMT duktig!!

  • februari 2, 2013

   Haha Ida, alltid sånt bra pepp från dig! Saken är att för mig funkar det bra på tom mage, upp till 25 km ca. Svårare i så fall att få fart på benen på morgonen, särskilt när det är mörkt ute.

 3. februari 2, 2013

  Asså, vilken energi!! Du är ju typ den coolaste jag vet. Och en enormt stor inspirationskälla 🙂 Bara så du vet!

  • februari 2, 2013

   Åh men så fint sagt! TACK!

 4. Anonym #
  februari 2, 2013

  Hejsan, superwomen!!

  Jag undrar lite som någon annan var inne på, äter du ingenting alls innan du springer närmare 2mil?
  Och, Tack åter igen för en fin blogg Tove!!

  • Amanda-marianne #
   februari 2, 2013

   Heter jag, ingen anonym!

  • februari 2, 2013

   Hej Amanda-mari! Och tack! Saken är att för mig funkar det bra att springa på tom mage, är rätt van vid att göra det. Men det där är ju väldigt individuellt! Däremot är jag väldigt noga med att somna mätt och belåten. Hej så länge!

 5. MagnusN #
  februari 2, 2013

  Ja jisses det passet ska du vara nöjd med! Ska bli intressant att se tiderna på loppen framöver 🙂

  • februari 2, 2013

   Tack för det Magnus. Men man får tänka på att det var på band, det är ju inte lika jobbigt… Men ändå skönt att känna att det finns någon slags fart efter vintern!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS