Info

Torsdag Åkte in till jobbet efter lunch för att jobba vidare. När jag var klar var det knappt några andra kvar, och de på dagtid eftertraktade mötesrummen stod tomma. Gillar vårt kontor när det är mörkt ute och man kan blicka ut så bra över staden. När jag gjort det en stund, tog jag hissen ner och sprang hemåt. Några grejer på vägen:

1. Korsningen Odengatan/Västmannagatan körde en bil i hög fart över övergångsstället trots att det var grönt ljus för oss fotisar/springisar. Jag blev oerhört arg då det var nära att hon körde över mig – och observera här nu att jag hade saktat in innan övergångsstället. Viftade/hytte åt föraren med mina vita boxarvantar så hon tvärnitade, hon såg förskräckt ut men jag skrek ändå IDIOT och gjorde några märkliga gester med armarna, vet inte var de kom ifrån. Sen kändes det bättre och jag sprang vidare.

2. Jag höll på att halka vid ett övergångsställe på Valhallavägen och jag funderade en stund över varför de valt att göra de vita strecken på övergångsställena i ett så oerhört halt material. Det är ju jättedumt. Där folk liksom ska gå? Särskilt gamla som går knaggligt och kanske har rullator. Det måste finnas bra vit färg som inte är hal. Får dyka ner i detta ämne någon gång. (Eller inte.)

3. På Lidingöbron hade 235 cyklister passerat mot Lidingö och 247 stycken in mot stan. Oh så jämnt. Spänningen är olidlig. Vem vinner när klockan slår tolv?

4. I Källängens skola lyste det i ett fönster och jag tyckte mig se ett gäng gamla gubbar som spelade i band? Om detta stämmer så var det en fin/tuff avslutning på torsdagkvällen.

Totalt 10 km. 4:50 min/km. Klart slut för idag.

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
  1. MarieV #
    februari 1, 2013

    Kul bild! Trodde först du tagit kort på en skyltdocka 😉

    • februari 1, 2013

      Hehe, ja sjutton, det ser ju nästan ut så!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS