Info

Nr 1.

Onsdag Mina nya Adios! De kom idag! Äntligen. De blev lite försenade för de första paret de skickade ”försvann” på vägen. Jag hoppas någon springtokig, fattig, extraknäckande brevbärare kom över dem. I vilket fall så anlände i alla fall det här paret i rättan stund för imorgon tänkte jag försöka mig på något slags tempo. I vilken form återstår att se. För övrigt är jag så glad att Adidas fortsätter göra tjejmodellen av Adiosen i klassiskt fina färger som inte är typiskt ”tjejiga”. Eller i alla fall att den valmöjligheten finns. Så är verkligen inte alltid fallet. Jag har så länge jag kan minnas stått framför killhyllan och suktats, för killversionerna är nästan alltid tusen gånger coolare och snyggare. Så omodernt att tro att tjejer självklart vill kuta runt i rosa och lila. Och just lila. Jag blir typ arg av den färgen. Men absolut, ibland springer jag gärna runt i rosa, det beror på hur skon är formgiven och i vilken ton etc. Men ändå, gult, rött, orange, grönt, blått och grått. Det gillar jag nästan alltid mer. Jaja, jag brukar som regel alltid smutsa ner nya skor rejält på första passet, så efter morgondagen är de nog ändå inte gula längre. Men som tur är blir de i alla fall inte lila!

Nr 2.

Onsdag Mina nya nagellack! Det där genomskinliga blå är sånt där som ska göra naglarna starkare. Det behövs för mina naglar har helt tappat det sen vi kom hem från Mexiko. De bara går av och sönder och ser allmänt sjaviga ut. Kanske fått extra mycket stryk efter alla löpturer utomhus. Så det blåa ska det målas med först. Och sen, det röda. Det heter något så bra som Russian Roulette. Jag köpte det rakt av bara på namnet, ja ni hör ju själva.

Sådär. Kom nu torsdag. Jag är redo.

Kommentarer

12 kommentarer

Post a comment
 1. Eva #
  januari 30, 2013

  Snygga! Jag kör herrmodellen på Adiosen då jag har en bred fot! Å nu väntar jag med spänning på mina egendesignade då ska det fanimig bli åka av!!!

  • januari 30, 2013

   Och jag ska snart beställa mina såna också! Så de kommer lagom till när de här blivit utslitna. Yes, nu blir det full rulle i löparspåret!

 2. lildroid #
  januari 30, 2013

  Håller med. Förstår inte ens varför det ska finnas ”dam”- och ”herr”-modell. Varför inte bara små och större storlekar. Jag vill inte ha rosa eller lila skor bara för att jag har små fötter.

  • januari 30, 2013

   Exakt! Det är intesvårare än så. Små och stora storlekar i alla möjliga färger så alla kan välja vad de vill ha. Punkt.

 3. januari 30, 2013

  A vilka fina gul-svarta dojjer! Själv kör jag neongult och grått, numera utan inlägg efter åratal med – det hade jag aldrig kunna tro när hälsporren härjade med mig som värst. Undrar just varför du inte gillar lila… Ses imorgon, hej!

  • januari 30, 2013

   Saken är att det egentligen är så enkelt och egoistiskt som att jag själv är så ful i den färgen. Skönt att du äntligen ger sporren vad den tål!

 4. MarieV #
  januari 31, 2013

  Smacka på med överlack från Seche Vite också, så torkar lacket till och börja med hur fort som helst, och så sitter lacket längre, och åtminstone mina naglar håller bättre.
  Vill också ha nya skor!, var beställer du ifrån? Har du haft några problem? (ja, förutom den här gången då…)

  • januari 31, 2013

   Bra tips! Får köpa det snarast!
   Jag har beställt skor från både Wiggle, Startfitness, Milletsports och Prodirectrunning – alla har funkat bra faktiskt!

 5. Nathalie #
  januari 31, 2013

  Hej Tove!

  Finfina skor!
  Har du någon koll på Adidas adizero Hagio? Tänkte till kortare lopp, typ som 5 eller 10 km.
  Lite sugen..

  • januari 31, 2013

   Hallå Nathalie och tack! Nej du, har ej testat Hagio än. Om du testar så får du berätta sen hur de var!

 6. januari 31, 2013

  Jag har faktiskt känt precis tvärtom, att tjej-modellerna av många skor varit bra mycket snyggare än kill-modellerna. Framför allt på vanliga sneakers. Främst har själva modellerna varit snyggare, inte nödvändigtvis färgerna. De är alltid lite mer slimmade och smidiga medan killarna alltid får stora och klumpiga sneakers.

  • januari 31, 2013

   Ja det kan ju vara åt mosatta hållet också. Därför är enda lösningen att göra alla skor i två olika bredder, och storlekar såklart, och sen samma färger på rubbet. Där får lila såklart också vara med, som en bland många färger.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS