Info

Hallå… hör ni mig? Jo, jag skulle säga att jag mår bättre. Men tyvärr inte tillräckligt bra för att kuta. Några andra som däremot fått springa idag, är de här två figurerna:

OnsdagOnsdag De är såna fegisar de här katterna. De gillar inte när det är minusgrader och håller sig inomhus så gott som hela vintern. Men nu börjar de vädra ljusare tider med fågelsång, gräs och annat trevligt. Och jag, jag längtar ut till den här härliga isfria asfalten. Imorgon, då smäller det! Så länge smällde jag till med en sån här:

Onsdag Jag tänkte att magen förtjänar lite mjukt fluff efter kräket. På tal om kräket, så är det sämsta med kräksjukan att man kan åka på den så många gånger. Det vore ju mer rättvist om man fick den (max) en gång per termin och sen var det bra med den saken. Men nehej då, de finns de som får den tre, fyra gånger per termin. Det är dock inte jag. Jag har nu bestämt att detta var det sista sjukdomstecknet från mig på ett bra tag. Imorgon, då är det bara en raksträcka framåt, på sin höjd någon härlig nedförsbacke här och där. Tack för det. Hej.

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
 1. Eva #
  januari 30, 2013

  För tre år sen fick jag vinterkräksjukan TRE gånger på en månad. Då var jag inte fräck om man säger så 😛
  Ja, nu längtar man efter våren men det kommer väl komma några vinterbakslag innan man vågar tro helt på det!
  Krya på dig! Imon är du stark och på banan igen!

  • januari 30, 2013

   Nä men Eva. Tre gånger! På en månad!! Det är ju galet. Herregud sånt bryt jag skulle fått. Ojojoj. Hoppas du klarar dig i år.
   Japp, nu får våren komma men jag är definitivt beredd på bakslag. Februari brukar väl vara den kallaste månaden? Men vi håller tummarna för 1) VÅR 2) VARA FRISKA.
   Vi hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS