Info

Tisdag Det var tyvärr inte ren och skär inbillning utan jag blev dålig igår kväll. Jag har inte haft vinterkräksjukan på så länge, trodde nästan att jag lyckats bli immun. Men närå, så var det alltså inte. Så därför blev det inga löparkläder idag utan istället såna här bylsiga stickade tröjor som jag dragit fram ur garderoben. Men ändå glädjande: jag mådde bara illa en enda gång! Proffsigt va? Allt på en gång och sen var det bra med den saken. Men ändå. Skruttig känner man sig.

Så jag och Uma hänger hemma och äter:

Tisdag Och dricker:

Tisdag Hoppas vara helt kurerad framåt kvällen för jag har ingen feber utan är mest sådär… seg, ont i lederna. Jag hoppas på lite löpning imorgon. Jag är för övrig oerhört trött på (efter tredje veckan i rad!), att varje vecka ska inledas med skit och sabba mina löparplaner. Först var det foten. Sen var det förkylningen. Och nu detta. Men å andra sidan, lika bra att ta all den här skiten nu. Sen när gatorna är torra och det är ljust när man vaknar vid halv sex på morgonen, då vill jag inte veta av sånt här. OK?!

Igår kväll när jag låg och huttrade i sängen så tänkte jag på Gotland. När jag är stressad eller har svårt att somna brukar det funka bra. Blundade och tänkte på vägarna jag bruka springa på, vattnet, raukarna… åh. Snart.

Sommar2012 Hej då. (Tur inte bloggar smittar).

Kommentarer

16 kommentarer

Post a comment
 1. Anonym #
  januari 29, 2013

  Vinterkräksjukan är ju så jä…la tråkigt!!! Krya på dig, det som inte dödar det härdar osv.
  /anna
  /din stalker 😉

 2. MagnusN #
  januari 29, 2013

  Nå vad surt.kräksjuka suger verkligen. Men som du säger..bättre sjuk nu är när det blir barmark…

  • MagnusN #
   januari 29, 2013

   Nå=nä 🙂 Krya på dig!

   • januari 29, 2013

    Ja det är så seeegt. Tack!

 3. MarieV #
  januari 29, 2013

  ….och ljuset, glöm inte hur vitblått ljuset är på södra Gotland 😉
  Önskar dig snabb bättring!

  • januari 29, 2013

   Tack Marie! Åh ja, ljuset!

 4. Saga #
  januari 29, 2013

  Åh, era stackare! Det finns inget vidrigare tror jag. Men snart är du på löparbenen igen.
  Krya på dig!

 5. januari 29, 2013

  Men åh, stackars er! Kräksjuka är ruskigt. Hade det förra året och aldrig känner man sig väl så svag.
  Känner igen mig i det där som sabbar löpplaner, jag har haft halsont och förkylning, hälseneont och gud vet vad denna månad.
  Svårt med kontinuiteten.
  Krya på dig!

  • januari 29, 2013

   Tack snälla Caroline! Ja sjutton, kräksjuka är bland det värsta… otroligt segt. Nu får det ta och bli vår ute så vi både kryar på oss!

 6. Lotten #
  januari 29, 2013

  Krya på dig! Bästa hälsningar

 7. Karin #
  januari 30, 2013

  Krya på er! Lite illamående bara msn hör ordet kräksjuka är det tycker jag.
  Och du, bloggar smittar visst, på ett positivt sätt. Igår snöade och regnade det på kvällen när jag skulle springa och var på vippen att lägga ner. Men så tänkte jag att ”Tove skulle inte banga för dåligt väder” och gav mig ut 🙂
  Tack vare dig Tove blev det en skön runda på kvällskvisten.

  • januari 30, 2013

   Haha, det var fint att höra! Att bloggen smittar på ett sånt vis – fantastiskt! Tack!

 8. Love #
  januari 30, 2013

  Krya på dig från mig med! Är just tillbaka i träning efter en veckas ont i halsen. Så segt och trist var det att inte få träna och att inte veta när jag skulle kunna träna igen. En blir lite galen av löpningen märker jag. 🙂

  • januari 30, 2013

   Tack Love! Ja man blir snabbt en löpartok… en vecka är ju egentligen ingenting men det känns som en månad -minst! Skönt för dig att vara tillbaka i löparskorna, imorgon är jag det med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS