Info

Jorå. Vi har fått kräksjukan på besök hemma hos oss. Minsta dottern blev dålig sent igår. Alltså kräksjukan, den önskar man inte ens sin värsta fiende. Och förutom att det är så synd om den som är dålig, så är det ju hinkar hit och dit hela natten, lakan som ska bytas, omöjligt att somna om bredvid en plutt som vrider och vänder på sig. Kort och gott: ingen har sovit mycket i natt. Förutom detta så är det hur mycket som helst på jobbet. Tänk då att man (jag) har en mamma och pappa som säger att de kan passa lillskrutten under dagen. Trots kräksjukan! Samt hämta resten av gänget på skolan. Det borde de få en medalj för.

Så vi kunde jobba som planerat. Och! Jag hann med 10 km på lunchen. Kände mig rätt trött men lite luft för att sortera upp tankarna kändes rätt. Måndagar är egentligen ofta min vilodag men beroende på hur jag mår, tar jag helvila eller kör lätt jogg.

Måndag Tjong ner till omklädningsrummet och på med kläderna. Svenska flaggan blev det idag. Och sen ner mot Karlbergs Slott som jag insåg att jag matchade. Flott!

Måndag Det var delvis väldigt moddigt längs Kungsholms Strand men luften, den var vårig och härlig och fåglarna kvittrade. Och jag kände mig helt uppåt av att kunna springa med pannband, om än ett rätt varmt och brett sådant.

MåndagMåndag Vände vid Stadshuset, som jag för övrigt också matchade (ja, flaggorna alltså). Sen tillbaka mot jobbet. Blev totalt 10 km i behagligt 5:00-tempo. Ingen fart men skön uppmjukning av kroppen. Dusch och sen full speed på jobbet. Nu då? Ja nu sitter jag faktiskt hemma och mår lite illa. Vi får se om det är ren och skär inbillning eller ej. Återkommer!

Kommentarer

5 kommentarer

Post a comment
 1. Mike #
  januari 28, 2013

  Det enda positiva med att åka på en riktig dänga är att man påminner sig själv om vilken ynnest det är att få vara frisk… men jag hoppas att du klarar dig, läser hellre ett par inlägg om inspirerande löpning än horisontalläge över sängkanten. Stay well!

 2. januari 28, 2013

  Åh stackars liten 😦 jag blr lite illamående bara jag tänker på det… Hoppas resten av familjen slipper! Vi ar sluppit hittills, men än vågar jag inte ropa hej. Förra året kom den i mitten av feb och alla tre samtidigt. Jag som trodde att jag var immun eftersom jag aldrig haft det innan…

  • januari 29, 2013

   Ja buhu, så synd om barn när de är sjuka. Jag hoppades också vi skulle slippa men har nu förstått att vinterkräksjukan härjar som värst jan-mars. Håller tummarna för att ni slipper!

 3. januari 29, 2013

  Kanon med föräldrar som finns nära och ställer upp! Vi har också farmor och farfar i närheten, och dom är ofta med flickorna.

  • januari 29, 2013

   Ja det är fantastiskt. Lyx!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS