Info

Torsdag 18°C tidigt i morse. Bara att dra på sig långkalsongerna under tightsen och på med rånarluvan.

Torsdag Sen in mot stan. Den här veckan kommer det mest bli distans men sen hoppas jag kunna snäppa upp det hela med lite mer fart. Hoppas foten håller för det. I alla fall så sprang jag över Lidingöbron (10 cyklister hade passerat in mot stan) och sen ut mot Djurgården. Efter någon halvtimme började himlen bli sådär perfekt. Lite suddig bild men ni ser ju vad jag menar.

Torsdag När jag kutar runt såhär i mörkret känns det ibland som att jag tillhörde ett annat slags folk, ett nattsläkte, som är vakna och ränner runt medan alla andra sover.

Torsdag Kallt var det och det syns ju, men jag frös inte det minsta. När jag springer är jag alltid så ordentligt klädd och dessutom så rör man sig ju. Plus hade jag Olles jättevantar på mig. Det är värre när knatar ut på lunchen för att äta, utan långkalsonger och allt. I alla fall så såg jag Djurgården vakna. Vände på mitt vanliga ställe och sen Valhallavägen fram. Såg en liten gullig mops med världens minsta mockasiner på tassarna.

Torsdag Blev prick 21 km. I ett helt ok morgondistanstempo. Sen stretch och jag väljer att visualisera det med den spänniga bilden nedan. Observera att min mage inte ser ut såhär från alla vinklar och ljus. Medan jag låg där och drog fortsatte jag lyssna på spellistan som Olle snickrat ihop till mig. Mycket bra!

Torsdag Därefter varm dusch och massa frukost medan jag spejade ut på den här fantastiska utsikten.

Torsdag Ojoj, sicken dag!

Kommentarer

16 kommentarer

Post a comment
 1. Marina #
  januari 24, 2013

  Kan du inte be Olle göra ett inlägg med din spellista, hade varit roligt att få ta del av löparmusiken. Det blir så lätt att man låser sig till samma visor om och om igen så variation uppksattas kraftigt!

  • januari 24, 2013

   Jo men det kanske kan vara något!

 2. Eva #
  januari 24, 2013

  Tror nog visst din mage ser ut så där i alla vinklar 😉
  När termometern stod på -16 imorse så skippade jag min morgonjogg. Det blir för kallt för mig och min astma. Får se om jag kommer ut en sväng sen. Håller tummarna för foten (as always)!

  • januari 24, 2013

   Haha, gäller att posera i rätt ljus vettu!
   Stackars dig som har astma. Känner du aldrig av det annars när du springer? Du som är så snabb?
   Ja, håll tummarna för foten! Den längtar efter lite fart…

   • Eva #
    januari 24, 2013

    Det var faktiskt för att ”besegra” min astma som jag började springa. Med min sjukgymnastutbildning lyckades jag träna mig själv så att jag idag tar väldigt lite medicin och har fått en bra kondition. Det sporrar mig att fortsätta! Dock är extrem kyla fortfarande jobbigt. Hade nog klarat idag men med postmarathonlegs så valde jag bort det.

   • januari 24, 2013

    Låter bra med vila för trötta maraben. Men vad bra att astman blivit bättre av löpningen, mycket bra sporre kan jag tänka mig!

 3. januari 24, 2013

  Snöninjan från Lidingö, starkt jobbat!

  • januari 24, 2013

   Tack!
   Mvh Snöninjan

 4. NIKE #
  januari 24, 2013

  DU är helt otrolig!
  Vilken vilja o karaktär och UNDERBAR HUMOR!
  Du är min inspirations källa!
  Kram

 5. MarieV #
  januari 25, 2013

  Vilka snälla luftrör du måste ha!! Vi andra trängdes på löpbanden, tittade ut på det fantastiska vinterlandskapet, och låtsades att vi också sprang utomhus 😉

  • januari 25, 2013

   Ja jag får vara nöjd med luftrören. Men jag kör alltid rånarluva eller halsduk över mun och näsa till en början tills de vant sig.

 6. januari 25, 2013

  Awesome abs. Say no more liksom.
  Ha en härlig vinterhelg! Det ska jag ha 🙂

 7. Anna #
  januari 25, 2013

  Älskar din blogg! Nån dag ska jag bli lika bra som dig. Just nu är det 10 km på en timme men det är väl bara att fortsätta att ta sig ut i snön. 🙂 Snygga kläder har du också!

  • januari 25, 2013

   Fasiken så glad jag blir! Tack! Och du, det viktiga är att man springer. Kämpa på!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS