Info

Tisdag Här ligger min packade ryggsäck. Redo för en massa härliga kilometer i det kalla fina vintervädret. Men nehej. Den fick inte följa med idag för jag är fortfarande förkyld. Segt men fasiken, man ska inte gnälla över lite snor. Det är sånt jag tänkt på när jag varit skadad, att hur kan man hålla på att gnälla över snor i näsan? Ok om det drar ut på tiden men annars, det går över. Och är det inte ett  viktigt lopp i antågande så behöver man ju inte hetsa upp sig. Med skador är det värre, då vet man ju inte hur lång tid av rehab och lätt jogg man har framför sig. I morse var det bara att starta upp juicefestivalen igen.

Tisdag Och ta på sig varma kläder.

Tisdag Den här mössan köpte jag när jag var på fotografering i Indien. Jag köpte även en fårskinnspäls. Det var kanske den finaste jackan jag någonsin sett, sån enorm rockbohemkänsla på den. Såg framför mig hur jag plötsligt inte bara var art director längre utan någon slags rockstjärna från 60-talet. Problemet var bara att första dagen jag hade den när jag kommit hem så lossnade plötsligt båda ärmarna när jag var ute på lunch. Ok… plötsligt var det en väst. Ärmarna hade liksom bara limmats ihop, och ja, trillat av. Lite synd men ok då, en väst är också fint. Minns att jag började nysa lite på dagen och trodde jag höll på att bli förkyld. När jag sen kom hem på kvällen så fick jag den galnaste klådan och nysattacken jag någonsin haft. Gissar att jackan var helt impregnerad av kemikalier. Stoppade in den i frysen några dygn men vågade därefter aldrig ha den igen. Lite synd, snygg var den. Mössan är i alla fall hel ännu. I övrigt så kommer jag idag för att mota förkylningen: 1) Äta massa frukt. 2) Dricka massa grönt te. 3) Måla naglarna med knallblå färg.

Tisdag Det brukar funka. Möblerar också om i mitt löpschema och ber till gudarna/whatever/whoever att jag är frisk imorgon för annars… just det, man fick inte gnälla ja.

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
 1. Linda #
  januari 22, 2013

  Jag hoppas också att du är på benen snart så att jag får lite underhållning:) Är däckad i influensan sedan 1 vecka och kan bara roa mig med att läsa om andras träning… Ser Vasalopp, Varvet, marathon och Ironman få vingar och långsamt flyga iväg från mig långt bort där i fjärran. Suck. Inget att hetsa upp sig för men ett stråk av stress börjar infinna sig.
  Kul det där med din indiska pälsjacka:-D Fick mig ett gott skratt. Ännu roligare att du kom på att du skulle stoppa in den i frysen, hahaha! Du är så kul Tove!

  • januari 22, 2013

   Ajaj, stackars dig! En veckas sjukstuga blir man ju tokig av. Men egentligen ska man inte stressa, det tar ju typ en månad att tappa konditionen, styrkan tappar man ju snabbare men å andra sidan tar det bara några pass innan man är på banan igen.
   Haha, den där jackan var galen. Frysen var ett desperat försök att ta död på både kemikalier och eventuella djur (?!)… men jag vågade mig ändå inte på den igen. Suck. Den var så snygg…
   KRYA PÅ DIG NU!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS