Info

Måndag Idag har jag vilodag från löpningen. Det passar väldigt bra för jag är rätt snorig och förkyld. Inget ont i halsen så jag hoppas jag är i form imorgon. För övrigt åt jag den här goda frukosten i morse. Den där juicen med apelsin, äpple, mynta och ingefära var bra. Tyvärr hade de inte min kokosyoghurt inne, jag som har en total kokos-hangup för tillfället. När jag tog bilden och höll på att arrangera lite för konstens skull, så kom jag att tänka på filmerna för Försvarsmakten som några duktiga människor på min byrå gjort. Den här speciellt just idag men också den här som är min favorit i serien.

I övrigt så kör jag lite intellektuell look idag. I vanliga fall har jag linser men då inte en enda kilometer ska avverkas under dagen och jag dessutom är förkyld så blev det brillor istället. Mitt intellektuella jag ser ut såhär:

Måndag Ni ser minen va? Lite smart sådär. Fast nedtill orkade jag inte hålla den intellektuella fanan utan avslutade istället på det här viset:

Måndag Nu måste jag snyta mig lite. Vi hörs!

Kommentarer

6 kommentarer

Post a comment
 1. MagnusN #
  januari 21, 2013

  Krya på dig! Klockrena filmer, så där lite lagom provocerande.

  • januari 21, 2013

   Tack Magnus! Hehe, ja jag gillar de här filmerna…

 2. Andrea #
  januari 21, 2013

  Men oj så fina pjucks! Var har du hittat dem?

  • januari 21, 2013

   Tackar! Inköpta på Zara!

 3. januari 21, 2013

  Uj, krya på dig!
  Väldigt bra filmer! Jag får med jämna mellanrum sms från hemvärnet där de försöker rekrytera mig genom smicker. De tycker att jag har ”rätt militär bakgrund” för att gå med i deras a-team. Känner mig som Hamilton varenda gång, tills jag inser att det jag kommer få göra är att vakta el-centraler i skogen tillsammans med Rolf, 64 år, och Berra, 45 år.

  • januari 22, 2013

   Haha, från A-team till el-central, mycket bra. Jag vill också få såna där förfrågningar och påtryckningar… men sedan tvingas tacka nej. Och tack, ja den här förkylningen får dra någon annanstans snart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS