Info

Fredag Brrrrr. -15°C imorse. Blev ulltröja, rånarluva, dubbla vantar och sen iväg. Med mina nya Boston på fötterna. Ok, tre saker som jag såg när jag sprang:

1. Mätaren på Lidingöbron informerade om att 10 cyklister hade passerat in mot stan.

2. Ett gäng i dagisvästar körde Military Training i Lill-Jansskogen. Såg tufft ut där i mörkret, trots dagisvästarna.

3. En klocka på Odengatan går och en halv timme för fort.

Fredag Med min lilla extrasväng i Lill-Jansskogen så blev det exakt 15 km. Mitt hår hade frusit till spaghetti längs vägen. Sen lyxade jag till det med en kaffe med kakao på.

Fredag Hade gott om tid idag så jag hann med lite sit-ups i omklädningsrummet.

Fredag Tänk att jag ligger sådär bara i linne rätt på golvet. Det hade jag aldrig gjort förr i tiden, då var jag väldigt bacillrädd. Men efter tre barn så släpper man det där. Ja nästan i alla fall. Gamla filtar på tåg har jag fortfarande svårt för.

Kommentarer

8 kommentarer

Post a comment
 1. Elin #
  januari 18, 2013

  Fina Tove! En sådan vacker blogg! Bilderna, löpningen, språket… ja, allt. Både din löpning och ditt sinne är en stor inspiration! Så ett stort TACK till dig för att du gör löpningen till något att se fram emot om dagarna, något man får ett existentiellt lyckorus utav! Jag hoppas att du fortsätter länge till med skrivandet, du är min idol! Rocka på!

  • januari 18, 2013

   Åh! Elin! Herregud så fint sagt! TACK!

 2. anette #
  januari 18, 2013

  Jag instämmer i vad Elin skriver!!

  • januari 18, 2013

   Och det var väldans fina ord det! Tack Anette!

 3. januari 18, 2013

  Fantastisk före/efter-bild! Helt sjukt vad kylan gör.

  Och, +1 på Elins kommentar.

  • januari 18, 2013

   Åh tack snälla Leif!

 4. MarieV #
  januari 19, 2013

  Reflexvästfråga…..såg att du hade den nya västen på dig, är den bra? En utav mina är lite väl tät, så den luktar vääldigt illa efter ett pass. Min andra är lite luftigare, så den kan jag ha mer än en gång, innan tvätt…
  Jag menar, mindre tvätt mer spring!!
  Annars vill jag nog helst ha en sån reflexjacka som du har…..

  • januari 19, 2013

   Jag har testat både västen och jackan nu och de är i samma material båda två. Jag har haft så mycket kläder under varje gång och därmed har de inte blivit svettiga, så jag vet inte riktigt. Men å andra sidan så kostar jackan bara 499 kr och det är ju faktiskt billigt för en reflexjacka. Jag resonerade som så att jag köper den och så får vi se hur länge den hänger med. Men hittills ger jag den mycket gott betyg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS