Info

Fredag Detta är en halstrad gös som jag slukade till lunch. Det som inte syns på bilden är potatisen och den goda dillhollandaisesåsen som jag fick till. Mycket bra fredagskänsla på den lunchen! Senare på dagen var det dags att byta om för att springa och hämta barnen på dagis.

Fredag Klädde mig varmt och efter jag tog den här bilden skulle jag precis ge mig av. Var redan aningen sen men precis då kom det in en dam som undrade vad det var för klapprande ljud inne på toaletten. Det är jag och mina dobbar, sa jag. Och oj, så hon började prata sen. På ett mycket trevligt vis. Hon undrade typ exakt allt om min löpning. Hur ofta, hur länge, vilka kläder och skor, om det är läskigt att springa på kvällen, hur jag tränar inför marathon etc etc. Försökte svara trevligt för jag gillar sån där brutal nyfikenhet, när den dyker upp sådär i vardagen när man minst anar. Men lite stressad var jag. Till slut kände hon sig nöjd med informationen och jag kunde jag kuta iväg. Första halvan gick lite snabbare än jag tänkt mig, men det är så det blir när man är sent ute till dagis.

Fredag Den där fina fredagskänslan från lunchen ökade på ännu lite mer när jag såg himlen vid Lidingöbron. Saktade ner tempot lite, måste tänka på foten.

Fredag Sladdade in i sista sekund vid dagis. 10 km, 4:41 min/km. Nu ni, nu blir det middag hos syrran. Med andra ord så har jag inga som helst anmärkningar på denna januarifredag. Hej!

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
  1. Love #
    januari 18, 2013

    Alltså du springer så sjukt snabbt! Avslutade min runda idag med att springa så snabbt jag kan och kom då upp i hela 4.48min/km enligt gps-klockan. Den farten orkade jag kanske hålla i femtio meter. Är nu inne på andra årets kämpande för att komma ner på 6min/km.. det verkar nästan omöjligt. Hatten av för dig och för att du skriver min favoritlöparblogg!

    • januari 19, 2013

      Hallå Love! Hatten av för detta trevliga inlägg! Om jag var du kanske jag skulle köpa något av Anders Szalkais program på marathon.se? Det kan ju vara bra om man vill komma ner i tid och få lite inspiration och nya idéer till sin träning. Men just nu är det i för sig svårt att få ner tiderna med all snö. Snart är det vår och vi springer på barmark – då!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS