Info

Torsdag Blir ofta sugen på att springa i garage. Det är så rakt. Och ingen snö. Men det är inte därför jag står här. Det är för att jag langade in mina miljarder väskor i bilen efter jobbet och åkte med Olle en bit på vägen hem. Hoppade av vid korsningen Odengatan/Valhallavägen och sprang resten av biten. Jag hade såklart gärna sprungit hela vägen men tänkte att lite försiktigt skulle vi ju ta det, eller hur? Men sen sprang jag och ahh… sån frid i kroppen. Visst, trist med snön och lite moddigt men vet ni, det gör inget. Så länge jag får springa så skiter jag i vädret. Dessutom lyssnade jag på denna låt och blev lycklig och sorgsen på samma gång, en av mina favoritmixkänslor.

Fick trevligt sällskap av grannen på cykel sista biten. Hemma! 7,5 km att lägga till dagens distans. Min snälla mamma hade inte bara lagat mat till oss utan köpt den här fina disktrasan. Men frågan är hur man ska kunna skita ner den?

Torsdag Voff. Men inte nog med det! Mina nya snygga efterlängtade Boston kom idag.

Torsdag Sådärja, lilla fot. Det var min krya-på-dig-present till dig. Nu inväntar vi även de gula Adiosen. Nu´rå? Dricker grönt te och sen lite magstyrka. Ajöss.

Kommentarer

4 kommentarer

Post a comment
 1. Eva #
  januari 18, 2013

  SNYGGA! Igår designade jag två par Adios till mig själv på MiAdidas! Ett par röd/svarta och ett par blå/gula. Hade ingen aning om att man kunde göra det! Ok, lite dyrt men det tyckte jag att jag var värd 😉
  Å du foten, nu när du får en så fin present kanske du kan lugna ner dig lite?
  P.S. Noisette var gott, hehe. D.S.

  • januari 18, 2013

   Åh vad snyggt! Har sett att man kan göra det men inte hunnit kolla in det noggrannare men kan ju säga på direkten att så fort jag gör det så kommer det bli en beställning till. Nuförtiden köper jag typ noll vanliga kläder, bara spring.
   Ja men visst var Noisette gott? MIn syrra tipsade om kokos men när jag kom till affären så var den tyvärr slut. Hej så länge!

   • Eva #
    januari 18, 2013

    Ah, kokos! Din favorit 😉
    Trevlig helg!

   • januari 18, 2013

    Detsamma Eva! Hoppas få smaka kokoskaffet ikväll då jag ska till syrran som har kvar, hehe.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS