Info

Torsdag Reflexjackan kom igår så imorse var det lite extra roligt att hoppa upp ur sängen och i springkläderna. Men bäst av allt var att foten kändes bra och vaden mindre stel. Gav mig av hemifrån strax efter kl 06.00. In mot stan, över Lidingöbron och längs Husarviken där det eviga byggandet pågår. Ryggsäcken kändes så lätt, säg inte att jag glömt något. En avstickare genom Lill-Jansskogen. En annan löpare och några cyklister i mörkret. Snurrade runt där på gångvägarna för att sedan springa tillbaka i riktning mot jobbet. Nästan rädd att jag bländade bilarna för mycket när jag kom kutande i så mycket reflex. Höll lagom tempo, nu ska vi inte göra allt på en gång här i början. På slutet tog jag en extrasväng i Vasastan och när jag var framme vid jobbet visade klockan på 15,5 km.

Torsdag Sån lycka att foten känns bra! Efter min första skada blev jag medveten om att min vänsterfot är svagare än den andra och detta kan jag ibland känna när jag springer, även om jag nu jobbar med det. Men i övrigt bra, inte ont, inte trött. Ett steg framåt. Yeay! Ner i omklädningsrummet för dusch och ombyte. Just det, jag hade ju packat ner klänning idag, därför ryggan var så lätt.

Torsdag Vi ses!

Kommentarer

14 kommentarer

Post a comment
 1. yogaforreal #
  januari 17, 2013

  Snygg jacka, cool bild och bra jobbat – både med fot och fokus!

  • januari 17, 2013

   Tre i ett! Tack Eva!

 2. Gabriel #
  januari 17, 2013

  Härligt att höra att foten känns bättre! Rock on!

 3. januari 17, 2013

  Ser ut som en riktig seriefigur på den första bilden, man blir nästan bländan av nyfikenhet. (:

  • januari 17, 2013

   Haha, en seriefigur! De springer ju fort också, så ja tack!

 4. Nathalie #
  januari 18, 2013

  Hej! Jag hittade din blogg häromdagen via Runners world och gillar den verkligen! Har redan gett mig inspiration 🙂 dina skor, strumpor, reflexjacka m.m köper du det via nätet? Någon speciell webbutik du kan rekommendera? Jag tycker ofta utbudet i butik på stan är ordinärt och ganska ”basic” med basfärger.
  Tack på förhand för svar och för en bra blogg!!
  Trevlig helg,
  Hälsningar Nathalie.

 5. Sofia #
  januari 18, 2013

  Jag har kanske aldrig sett en så häftig jacka, var har du köpt den?

 6. björn #
  januari 24, 2013

  Grym jacka! Var har du köpt den?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS