Info

Onsdag Hallå! Jag kan informera om att det vänstra av dessa ben har fått sig en rejäl omgång. Nu ikväll var jag nämligen för första gången i mitt liv på idrottsmassage. Jag hade tid hos Rubin McRae på Access Rehab. Jag har känt att både min vänstra fot och vad är stela jämfört med andra benet, så det kändes dags att få lite massage som inte är hemmagjord. Den vänstra vaden fick känna att den levde om man säger så. Medan den fick känna att den levde så pratade vi massa intressant om träning och löpning – men ibland blev det långa pauser mellan mina svar då jag var tvungen att typ bita mig i handen för det gjorde så satans ont (på ett bra sätt). Så skönt är fel ord att säga om det hela men bra. Mycket bra. Det ska ju kännas, det är liksom hela poängen. Väl hemma så blev det magstyrka: raka sit-ups på bollen, sneda sit-ups, rulla in boll mot rumpan och lyfta rumpan (men vad heter den här övningen egentligen??), arm- och benlyft, plankan och Danish specials. Och sen? Chiiiiins! 70 stycken i följande serie:

Onsdag Jo, till lunchen idag åt jag en sån god vegowrap från det där Blueberry på NK. Och en sån där hälsosam smoothie. Alltså den där wrappen gör sig icke bra på bild men god var den.

Onsdag Det var den wrappen och den onsdagen. Foten verkar må bra vilket gör att jag kommer somna lycklig. Hej!

Kommentarer

4 kommentarer

Post a comment
 1. januari 16, 2013

  Heter det inte ”ball bridge”? Det är det jag gör men kanske inte samma som du. Vila ben o fot! Massage hjälper verkligen och det SKA göra @&?!!!##¥?!!@@&£ ont! 😉

  • januari 16, 2013

   Rätt! Så heter den ju! Ball bridge. Tack!

 2. januari 17, 2013

  Men ååh, jag måste skaffa en kamera märker jag, dina bilder blir ju bara bättre och bättre!

  • januari 17, 2013

   Men så trevligt att höra. En gör sitt bästa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS