Info

Måndag Nu undrar väl ni om det här blivit nån slags fruktblogg. Nej, det har det inte som tur är. Men saken är att jag var så trött när jag kom hem. Jag tycker den där jetlaggen borde vara överstökad vid det här laget, särskilt då jag sov nio (!!) timmar natten mellan lördag och söndag och vaknade totalt fullständigt utvilad. Men trött var jag hur som helst när jag kom hem idag. Då var det bara att dra fram apelsiner, citron och ingefära och göra juice. Jag tänker att kroppen vande sig vid alla juicer i Mexiko och nu är i chock över att bara få dricka vatten, kaffe och te i olika varianter. Press, press. Sen svepa juicen.

Måndag Ahh, bra. Kände mig genast lite piggare och kunde sätta igång med magstyrkan. Allt möjligt jox. Bara för magen att haja att jag kommer köra på med den så länge jag inte får springa som jag vill. Och detta varvades med chins i följande serie:

Måndag Totalt 80 stycken. Nu blir det lax och quinoasallad!

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
  1. januari 15, 2013

    Jag gillar ditt nya sätt att redovisa dina chins.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS