Info

Måndag Idag var jag duktig och stoppade i mig lite frukt på förmiddagen. Såklart jag kommer ihåg att göra det just idag då jag inte ens ska springa långt. Men ändå, det var ju bra hur som helst och rent allmänt något jag ska bli bättre på, ja det här med små mellanmål. Planen idag var spring på lunchen, eller nä, inte spring. Jogg. Det är det jag får göra just nu men så länge jag får göra det så är jag ändå rätt glad. Känns lyxigt att fånga lite dagsljus när man kan. Ner till omklädningsrummet och byta om från min silvriga framtidskofta…

Lördag … till det här:

Lördag Sen iväg ner mot Karlberg. Inga konstigheter. Stod emot impulsen att kuta fort och joggade snällt längs vattnet. Vände och sen tillbaka i januarisolen.

Måndag Så skönt. Och fint. Foten? Den är lite bättre än för ett par dagar sen men ändå inte bra. Återstår ett par dagars jogg och sen får vi se hur det står till med den. Hej!

Kommentarer

6 kommentarer

Post a comment
 1. Gabriel #
  januari 14, 2013

  Jogg är underskattat! Jag joggar mest. Jag älskar att jogga runt och flura på idéer och kika på omgivningen. Ibland springer jag fort men för det mesta joggar jag bara. Jag vet många som gjort grymt bra resultat på jogg-träning. Idag verkar det mest vara norrmän som joggar, men jäklar vad dom kutar när det är dags för tävling. Fördelen med jogging är att det inte sliter så mycket och så blir man aerobt stark. Men man måste jogga jävligt mycket, varje dag helst. Och det är ju inget problem för dig!

  • januari 14, 2013

   Ja det kanske är så! Bra Gabriel, nu fick jag lite pepp! Heja Norge!

 2. Gabriel #
  januari 14, 2013

  Jag tror att du är en löpare som mår bra av hög fart på dina distanspass (typisk ST?) men jag menar bara att om du kan jogga så kommer du inte tappa mycket aerob kapacitet och du sparar på foten. Sen kan du bränna av ett och annat pass i högre puls på cykeln alt löpning om foten känns skaplig. Men att springa 4:00-4:30-fart på många pass i veckan är kanske svårt att kombinera med att få foten bra?

  • januari 15, 2013

   Tack för bra tankar! Jag är helt med på hur du tänker. Men jag måste bara tillägga att jag verkligen inte alltid håller så hög fart på mina distanspass! Tidigare när foten bråkade så tog jag det väldigt lugnt och vägen tillbaka har varit mycket lugn distans. Har hållit mig undan allt vad snabba intervaller heter. Får se vad som sker här framåt men om foten kan acceptera att jag springer, om än mycket lugnare, och kombinera med få fartigare pass – då är det bra!

   • Gabriel #
    januari 15, 2013

    ”Men jag måste bara tillägga att jag verkligen inte alltid håller så hög fart på mina distanspass!”

    Nej, jag vet. Jag vill bara peppa dig med att man kan prestera väldigt bra på marathon även om man tränar i mycket låg fart/jogg. Bara man kör riktigt mycket mängd. Så du inte känner dig alltför stressad över utebliven fartlöpning. 🙂

   • januari 15, 2013

    Ah! Tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS