Info

Satte på White Stripes och sen upp i chin-upsstången. Idag fick det vara nog med trötta armar. Dundrade på med 100 chin-ups i följande serie:

Lördag Jaha, sen blev det en massa magövningar; raka situps på bollen, Danish specials på bollen, sneda situps på golvet, plankan, sidoplanka, arm- och benlyft på bollen och sen en hel del nya övningar. Bland annat denna ni vet när man hänger i stången och fäller upp benen.

Lördag Alltså, testa detta. Det var längesen jag gjorde det. Ganska jobbigt om man säger så, särskilt om man försöker få upp benen högt och samtidigt har kontrollerad kropp. När jag gjorde denna övning blev jag plötsligt sugen på Brutalbänken på Bosön. Får nog dra dit någon dag här snart.

Tyvärr ingen löpning idag. Lika bra att vila helt en dag till, imorgon kanske en liten lätt tur. Jag fullkomligt hatar att inte få springa. Jag blir alldeles trött och hängig, och faktiskt på ganska dåligt humör. En vilodag är helt ok och något man måste lära sig att kunna njuta av. Men sen… bedrövligt. Som tur var hade jag massa annat att stå i. Som t ex att fira Uma i efterskott. Hon fick bland annat denna fina kakform i 4-årspresent.

Lördag Hon beställde tigerkaka (absolut på topp fem världens bästa kaka, eller hur?), så det gjorde vi! Jag gillar att formen är av plast och ändå funkar i ugnen – modernt!

Lördag I övrigt så har jag granskat mina löparskor. Denna nya skada tror jag ju har uppkommit genom att jag försökt skydda foten från min gamla skada, och därmed omedvetet ändrat löpsteg och landat mer på ytterkanten av min vänsterfot. Och jajamen, när jag granskade dojorna, både mina Boston och Adios, så syntes det att det var mer slitet på vänsterfotens ytterkant än högerfotens.

Lördag Och så närbilder för den intresserade.

LördagLördag Ser ni? På de högra bilderna (som ju är min vänstersko), så ser man att det är mer slitet på ytterkanten. Räknade lite och misstänker att jag sprungit mer än 100 mil i båda dojorna vid det här laget – trots att de fortfarande känns nya! Borde alltså beställt nya långt tidigare men men, jag är fortfarande lite ovan vid att jag sliter skor så fort. Förr då köpte jag ett par nya löparskor om året! Inser också att man bör vara särskilt uppmärksam efter en skada. Men nu så har jag i alla fall beställt nya. Tills de dyker upp hoppas jag foten mår bättre. Ahh, tänk när jag får kuta vägen fram i dessa:

Lördag Nu då? Rårakor! Med löjrom!

Kommentarer

8 kommentarer

Post a comment
 1. Eva #
  januari 12, 2013

  Told you so 😉
  Adios är en favoritsko för mig med men den slits tyvärr fort 😦
  Snygga nya, det är du värd!
  Löjrom? Min favorit med. Har alltid Bröderna Persson från Kalix i frysen, hehe.

  • januari 12, 2013

   Ja du hade rätt, det syntes på skorna!
   Åh jag älskar också löjrom! Haha, lyx att alltid ha ett paket redo i frysen, det är proffsigt. Löjrom, carpaccio, skaldjur, sparris, lakrits. Några av de saker jag inte kan leva utan. Inte alltför länge i alla fall… Ha en skön kväll Eva och tack för alla tips!

 2. R #
  januari 13, 2013

  Hej Tove. Jag har dem i neonrosa, underbara, tyvarr utnotta nu sa jag letar nya… Sa roligt aven om jag ”bara” promenerar an sa lange. Var ute & hikade idag har i San Francisco. Hoppas ni mar bra, underbar tartform Uma fick pa sin dag! Hors & simma lugnt, du ar grym! Kram Rebecca

  • januari 13, 2013

   Heeej Rebecca! Adiosen är mina favoritskor och Boston är också grymma. Hiking i SF låter ju underbart, kommer och hälsar på er någon gång – skull gärna kuta runt där!
   Kram

 3. januari 13, 2013

  Du är mkt inspirerande (även om dina resultat känns omänskliga) och jag har nu blivit besatt av chins – tack vare dig! Första gångerna jag testade kände jag mig ursvag (speciellt i jämförelse med dina set) men ökade snabbt från typ 1 till 7 st. Nu: blodad tand! Om jag fattat det rätt har du kört enligt ett förbestämd program? Kände du att det funkade bättre än 3 set x max? Har förresten inte sett dig en endaste gång på skolan, antar att vi har helt olika hämt/lämntider..

  • januari 13, 2013

   Haha, vilken komplimang! Och hurra för dig, mycket bra! Japp, i början körde jag efter ett program men nu gör jag inte det längre. Ett tag körde jag även med ryggsäck med vikter i för att bli bättre, det var när jag ville klara av 20 på raken. Nu har jag ju gjort det och har inte satt upp ngt nytt mål. Sätter jag 40 på raken som mål, då kanske jag blir för muskulös tänker jag. Jag kör bara så många jag orkar på raken och så gör jag så i ett antal set – så många set jag vill/hinner/känner för.
   Våra äldsta barn är så stora att de går själva till skolan nu. Däremot hämtar jag rätt ofta, fast hänger mest runt kring smådagiset. Skolavslutningen kanske? Då kommer du se mig stå där och grina.

 4. Elisabeth #
  januari 14, 2013

  Tack för en superbra och inspirerande blogg!!!!
  Vet du var kakformen är köpt någonstans? Har en son som fyller 6 snart och det vore kul med en 6 tårta…( oj det lät lite konstigt hör jag nu, men du fattar vad jag menar va;). )

  Elisabeth

  • januari 14, 2013

   Åh tack! Kul att du gillar! Haha, sifferformen köpte jag på NK i Stockholm. Märket heter Lékué. Lycka till med sextårtan! Det bästa är att sen när man blir lite äldre kan man bara köpa till en nolla till sig själv. Om 2 1/2 år för min del vad gäller 4:an.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS