Info

Fredag Jag blir alltid glad när jag hittar rätt tråkiga plagg fast i ny tappning. Som reflexvästar. Hur många fina såna har man sett genom åren? Varför vill alla märken att vi löpare ska se ut som trafikvakter? Hur som, idag hittade jag en fin reflexväst. Var? På H&M, för 149 kronor. Den ser ut som på bilden ovanför om en 37-årig kvinna stänger in sig på en liten toalett, släcker ner, ställer sig på toalettstolen och skakar på huvudet som att det vore någon slags modeplåtning. Fast man egentligen står på en toalettstol i ett radhus och nästan blir illamående av allt skakande. Och på bilden nedanför ser ni hur den ser ut om man bara rätt och slätt lägger den på matbordet istället. Välj ni vad som är bäst men visst är den fin i all sin enkelhet?

Fredag Jag har även beställt en reflexjacka för det har jag länge velat ha, men inte velat betala tusentals kronor för. Återkommer med bild på den när den anlänt och jag haft modefotografering.

Även om foten vilar helt idag så blev det magstyrka med bollen.

Fredag Jag gillar att pyssla om andra viktiga kroppsdelar när jag inte får springa. Som just magen. Stackaren, den får ta all skit för foten, haha. Ok, en helt annan grej som gjorde mig lite glad idag var när jag drack ett nytt kaffe. Vi har ju en sån där Nespresso-maskin och fastän jag egentligen starkt ogillar deras butik som är så larvig med de där värdinnorna och kölapparna och den där pålagda trevligheten, så måste jag ge dem att kaffet är gott. Och nu hade vi då köpt en ny smak (eller säsongssmak som det väl så fint kallas): Noisette. Ni hör ju. Är man nötcrème och Nutellaälskare som jag, ja då kan detta inte bli fel.

Fredag Mums.

Kommentarer

10 kommentarer

Post a comment
 1. Eva #
  januari 11, 2013

  Noisette?! Har gett maken instruktioner om att beställa DIREKT! Här i Götet finns ju ingen butik så vi får beställa på nätet!
  Snygg väst btw, lite roligare än vägarbetarevarianterna som de flesta har :-O

  • januari 11, 2013

   Haha, beställ immédiatement! Drack två koppar i ett svep!

 2. januari 11, 2013

  Men oj, en sån där reflexsak måste jag också införskaffa! SNYGG jue! Och jag gillar din modeplåtning på en toa i ett radhus jättemycket 🙂 Kör hårt, har man en blogg som heter som din är ju det där helt i linje med din image!

  • januari 11, 2013

   Haha, ja nu ska jag bara få foten bra så västen kommer ut från toaletten!

   • smillasmatte #
    januari 11, 2013

    Snart flyger du fram som en blixt igen i den magiska rockvästen, jag lovar!

 3. januari 12, 2013

  Ah så snyggt! Ja hoppas den kommer till användning snart. Beställde också den där reflexjackan förra veckan. Har inte sett den i verkligheten men jag tror det är riktigt läcker. Och smart, då slipper man liksom ha väst helt och hållet.

  • januari 12, 2013

   Se där! Du får lysa upp Götets gator och jag sköter Stockholmsområdet.

 4. Caroline #
  juni 14, 2013

  Jag undrar vad det är för märke på den där braiga reflexjackan? För övrigt väldigt imponerad över hur mycket du springer! Är mer än nöjd om jag får ihop ett pass per dag.

  • juni 14, 2013

   Den är från H&M! Värsta kapet. Tror den är slut på Dam men såg en liknande på junioravdelningen på Lidingö rätt nyligen så håll utkik!

   • Caroline #
    juni 14, 2013

    Perfekt, tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS