Info

Fredag Idag vilar jag kroppen helt. Istället drack jag kaffe och åt en bulle på ett café imorse. Satt där och kände mig internationell som inte åt en macka (det hade jag redan gjort hemma). Dessutom så trilskas ju min fot så ett tag här framöver kommer det bara bli korta lättare pass. Jag har alltså fått ont på ett nytt ställe i foten och jag gissar att det har att göra med att jag har sprungit på ett aningen annorlunda sätt i och med den tidigare skadan. Ja, och då plötsligt får man ont någon annanstans. Ni vet hur det är. Suck. Extra tråkigt känns det för jag har sån pepp just nu. Fick enorm energi av att vara bortrest och de få passen jag hunnit springa här hemma har jag känt att jag tog med mig den där energin hem till snöslasket. Då är det extra segt att behöva lugna sig. Men å andra sidan, alltid när man blir sjuk eller få en skada så tänker man ”Åh nej, inte precis just NU.” Det är så det är att vara löpare, man vill aldrig vara still. Inte just nu.

Kommentarer

10 kommentarer

Post a comment
 1. Ida #
  januari 11, 2013

  Hoppas lite vila för att smärtan i foten försvinner!

  • januari 11, 2013

   Tack! Ja håll tummarna för det!

 2. MagnusN #
  januari 11, 2013

  Tricket är ju att ligga precis under den gräns där kroppen börjar säga ifrån. Lätt i teorin men ack så svårt i praktiken…man vill ju så mycket ibland. Hoppas foten mår bra av vilan!

  • januari 11, 2013

   Eller hur? Oerhört svårt. Tror detta dock handlar just om att jag försökt ”rädda” foten, och då sprungit annorlunda… Inte lätt.

 3. Eva #
  januari 11, 2013

  Förstår precis. Fick ont i utsidan av min fot pga ändrat steg som jag fått för att ”skydda” den tidigare skadan, dvs insidan. Åsså gick det ju upp i vaden (utsidan) som blev överansträngd. Fotens muskler sitter ju mestadels i vaden så det är vadens olika muskler som blir överansträngda, åtminstonde är det så för mig. Jag hoppas att det ger med sig för dig, det var många fina pass i bra fart du fick till i Mexico som lovar gott inför 2013. Min favoritbild var den på dig och delfinen. Lycka! Delfinen är ett av mina favoritdjur 🙂

  • januari 11, 2013

   Hej! Åh den där delfindagen var magisk. Jag är inte sådär helt galen i delfiner utan är mer inne på tigrar, pantrar, jaguarer och sånt. Men. Nu fattade jag grejen med delfiner. Så fina och glada, det var fantastisktt! Barnen pratar non stop om det sen vi kom hem. Men du, jag mailar dig nu – måste prata mer om skador!

   • MagnusN #
    januari 11, 2013

    Likt Eva tror jag att det är vaden kan vara problemet (även om det finns annat också). Med den mängd du springer kan regelbunden massage nog vara en god idé.

   • januari 11, 2013

    Saken är bara att mina vader inte känns stela… Kände du tydligt att dina var det? Men oavsett så är massaga säkert bra när man är uppe i den mängd som jag är!

 4. januari 11, 2013

  Å nej så typiskt! håller alla mina tår för att lite vila gör susen och att du är tillbaka på vägarna snart igen. Kram

  • januari 11, 2013

   Åh ja Josefin! Håll tummarna snälla du! Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS