Info

Torsdag Tre kära återseenden sen jag kom hem:

1. Chin-upsstången! Ändå rätt skönt att slippa hänga runt där kring klätterställningen i Mexiko på ett aningen suspekt vis. Slippa förklara för coola NY-kids vad jag höll på med (”But what are you DOING??”). Idag blev det 60 chins i serien ovan. Kände mig lite trött i armarna idag men jag tror det är jetlagen som liksom flutit ut i just armarna.

2. Katterna! Ali traskar som vanligt runt med mig i huset som en liten hund. Fick ta små kelpauser med honom mellan chinsen.

3. Gymbollen! Ok, det är tusen gånger härligare att göra magstyrka på en varm strand än i ett radhus, det ska jag inte sticka under stol med. Men just bollen, den saknade jag ändå lite. Så nu ikväll blev det diverse magövningar, sit-ups, plankan och annat jox.

Eftersom vi åkte iväg på julafton och var borta ända över nyår, så missade vi hela julen. Tiden där innan hade jag noll lust till några juliga saker alls, jag var helt osugen på både pynt och julgodis, så skönt att bara släppa det totalt. Men. Jag har haft lite sug efter lussebullar. Så det bakade vi nu på kvällen. Måste ha lite trix för att hålla barnen uppe, de är fortfarande rätt trötta av sig. Men kolla då så fina de blev:

Torsdag Finito.

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
  1. smillasmatte #
    januari 10, 2013

    Oj hoppsan, nu blev jag också sugen på lussebullar 🙂 Och vad härligt att varva träning med katt-gos! Välkommen till Sverige förresten.

    • januari 11, 2013

      Tack! Alltid skönt att komma hem fast den här gången var det riktigt härligt att vara borta…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS