Info

P1090318 Imorse 16 km löpning. Sprang och tänkte på hur otroligt skönt det varit att vara lediga. Hela gänget, långt bort. Just att bo sådär fem stycken i ett rum och inte ha någon TV, inte ha framme mobiler och datorer (utom en stund för bloggen på kvällen) – ja det blir något speciellt. Lite som ett klister som håller ihop en till en fin liten grupp. När man varit så mycket med varandra, då saknar man varandra när man kommer hem till vardagen. Så det kändes lite tomt när jag sprang.

Torsdag Jag är så nöjd med mina olika armvärmare som jag börjat använda mer. Då kan man kuta i bara tröja, utan jacka, när det är såhär pass varmt ute. Sen blev det frukost framför datorn.

Torsdag Nu kommer det bli fem dagar med lite mindre löpning. Känner som sagt av min fot och ska låta den återhämta sig lite. Alltid trist att behöva dra ner tempot men dumt att inte göra det. Vi hörs!

Kommentarer

9 kommentarer

Post a comment
 1. Gabriel #
  januari 10, 2013

  Tove, jag måste få fråga om din träningsfilosofi. Du verkar köra nästan alla pass i rätt hög fart i förhållande till din kapacitet. Är det ett medvetet val eller blir det bara så? Jag tänker att om du körde några av dina pass i betydligt lägre fart, alltså typ 5:30-fart, så skulle det kanske slita mindre på din onda fot? Jag tror inte du skulle tappa mycket på det.

  • januari 10, 2013

   Hallå Gabriel! Tack för omtanken! Saken är att jag kör en hel del lugnare pass. Hela hösten/vintern har jag nästan uteslutande kört distans och inte i hög fart. Dock så har min distansfart generellt gått ner en aning senaste halvåret då jag blivit lite snabbare. Och pga att jag inte kunnat springa så kuperat utan fått hålla till mycket på plattare underlag så har farten automatiskt höjts – även om jag försöker hålla emot reflexen att alltid springa (lite) för fort. Men jag är helt med dig och nej, jag har absolut inte en plan att alltid springa fort och gör det oftast inte heller. På mina pass till och från jobbet springer jag oftast relativt lugnt. Hej så länge!

   • Gabriel #
    januari 10, 2013

    Ja det där har du naturligtvis bra koll på själv. Trist bara att foten inte ger med sig, hoppas det släpper snart!

   • januari 10, 2013

    Nej men det var verkligen en bra tanke du hade och det är viktigt att påminna sig själv om att man måste ta det lugnt på majoriteten av sina pass när man tränar så pass ofta. Saken är att denna gång har jag ont på ett annat ställe. Jag misstänker att jag pga den tidigare skadan kompenserat och därmed felbelastat foten – och därför nu fått ont på ett annat ställe. Otroligt segt. Det jobbiga med just fotskador är ju att de tar tid och är rätt komplicerade… Tack för peppet!

 2. Anna #
  januari 10, 2013

  Tusen tack för en väldigt inspirerade blogg! Du har fått mig att börja transportspringa till och från jobbet! I morgon bitti blir det tredje gången i år. Tre gånger är en vana. 🙂

  • januari 10, 2013

   Bravo Anna! Detta var ju fantastiskt att höra! Tre gånger är absolut en vana och kom ihåg: bättre några gånger i veckan än ingenting alls!

 3. januari 10, 2013

  Vart hat du köpt den där otroligt läckra sportbhn? Den ser otroligt skön ut och färgen är grym.

  • januari 10, 2013

   Den är väldigt skönt! Kommer från Casall, jag har en gul och blå i samma modell. Tror den finns i svart, rosa och vitt också…

   • januari 11, 2013

    Tack! 🙂 Får leta efter den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS