Info

Måndag Och så var det så till slut dags för det allra sista löppasset här i Tulum. Jag var uppe med tuppen och det vackra ljuset. Åh vad jag kommer sakna detta ljus.

Måndag Ville gärna hinna med ett sista tempopass på torr mark. Ut på vägen och sprang norrut. 1 km uppvärmning i 4:52 min/km. Därefter 7 km i 4:11 min/km. 1 minuts vila. Sen 5 km i 4:03 min/km. En minuts vila. 2 km i 3:57 min/km. Och så avslutningsvis 1 km nedjogg i 4:52-fart.

Måndag Totalt 16 km. Kändes som ett riktigt bra sista pass. Tänkte lite på vad mina skor har kämpat på här i värmen. Är nog snart dags att köpa nya versioner av bägge dessa par som nu matat på en del mil.

Söndag Men ok, nu drar vi hemåt. Väskorna fulla av löparkläder som behöver tvättas i en hederlig tvättmaskin. Har använt exakt allt jag hade med mig i löparväg, både en och två gånger, ja förutom mina såna där armskydd mot solen som aldrig behövdes. Vi hörs igen när jag tagit mina första löpsteg på svensk mark. Och tack för att ni hängt med mig här i Mexiko!

Söndag Adios amigos!

Kommentarer

4 kommentarer

Post a comment
  1. januari 7, 2013

    Jag skulle gärna vilja veta vilket hotell ni bodde på, och vilken prisklass det ligger på där nere? =) Tack på förhand!

  2. Ulrika #
    januari 8, 2013

    TACK för att vi har fått följa med! När jag har sprungit här hemma i kyla, regn och blåst har jag tänkt att Tove har sprungit i värme och sol men båda under samma himmel… Välkomna till Sverige!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS