Info

Lördag Alltså, jag köpte den här fina hängmattan idag. Den är gigantisk, ni ska se när man vecklar upp den. Och alla färger – mer Mexiko blir det inte. Antingen ska den få bo i träden på Gotland, eller så bara spänner jag upp den i vardagsrummet hemma. Men då blir det nog inte så mycket vardagsrum kvar. I alla fall så tog jag våra sista kontanter för att köpa hängmattan. Men eftersom vi skulle ut och fira Uma på kvällen, och nästan alla ställen bara tar cash, så behövde vi ordna kontanter. Jag hade planerat att ta en återhämtningsjogg på em så jag bestämde mig för att jogga till bankomaten. På med kepsen och iväg.

Lördag Trodde det skulle bli tungt efter morgonens pass men det kändes bra. Så skönt att mjuka upp kroppen. Och kepsen var en hit i eftermiddagssolen. Tog ut pengar, stoppade ner dem i fickan och sen hem igen. Totalt 6 km i 4:57 min/km. Dagens dos på 46 km är nog mitt mängdrekord på en dag – hittills. Och sen, sen blev det så god födelsedagsmiddag på Casa Banana. Jag åt så mycket goda grejer, hungrig efter allt springande. Därefter hem i svarta, svarta kvällen med våra ficklampor.

LördagLördagLördag Stjärnhimlen, jag har nog aldrig sett en finare. Om man bara var lite haj på stjärntecken så kunde man hittat dem alla ikväll. Vi gick ner på stranden och tittade uppåt.

Lördag När man står på en mörk strand och tittar på alla stjärnor, då tycker jag man känner sig sådär liten som man egentligen är. Som ett litet sandkorn i allt det stora. Synd att min kamera inte kan återge den vackra mexikanska stjärnhimlen. Den enda stjärnan som fastnade i alla fall litegrann var Polstjärnan.

Lördag God natt alla löpare. Och alla ni andra också.

Kommentarer

4 kommentarer

Post a comment
 1. MagnusN #
  januari 6, 2013

  46 km på en dag. Nu börjar det likna nåt! 🙂

  • januari 7, 2013

   Haha, ja det blev några steg… Hoppas det går bra för dig! Snart hemma igen och får bättre bloggkoll!

 2. Sofie #
  januari 6, 2013

  Verkar vara ett underbart ställe. Vad heter hotellet?
  /Sofie

  • januari 7, 2013

   Villa las Estrellas! Helt grymt ställe!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS