Info

Torsdag Vid halv tre lämnade jag solstolen. Motvilligt. När det är ca 30°C är det inte lika lätt att hoppa i springkläderna. Men jag tog en kall dusch och bytte om.

Torsdag Och fyllde vattenflaskorna.

Torsdag Sen drog jag iväg. Morgonens tempopass kändes i benen till en början. Men det är konstigt, inte sällan när jag kört ett morgonpass med fart i, så tycker jag att det liksom smittar av sig med fart till eftermiddagspasset. (Ibland kan det i för sig lika gärna vara exakta motsatsen.) För idag piggande benen på sig efter en stund. Men herrejesus så vaaaaarmt det var! Jag hade glömt ta på mina solglasögon, hade verkligen behövt dem idag. Och den där präktiga vita kepsen jag köpt, varför tog jag inte den? Jaja, för sent nu, bara att springa på. Mot ruinerna och sen en extrasväng mot Tulum stad för att få ihop mina kilometer. Det blev totalt 15 km i 4:34 min/km. Trött nu efter en ganska rejäl distansmängd idag – 31 km. Shortsen helt genomblöta av svett.

Torsdag Efter detta: BAD.

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
  1. januari 4, 2013

    är det Mexico det där? ser ju fantastiskt fint ut.. men hett! 🙂 skönt att få lite färg på kroppen med.

    • januari 5, 2013

      Japp, det är Mexiko! Tulum! Otroligt fint och härligt på alla sätt och vis. Men varmt för oss löpare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS