Info

Fredag Gick till klätterställningen men den var full av tuffa ungar från New York. Så jag gick tillbaka till stranden och tvingade med mig Uma. Tillbaka vid ställningen började jag göra mina chins. Den coolaste av NY-kidsen frågade med höjda ögonbryn: ”But what are you DOING?” Jag svarade, aningen ansträngt då jag var upp i 15:e chin-upsen: ”I´m training my arms”. ”Alright….” Jaja, bara att köra vidare. Det blev totalt 80 stycken i serien ovan. Sen vägrade Uma att gunga mer.

Fredag Hasta manana!

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS