Info

Onsdag Liten bit av månen kvar på himlen när jag vaknade. Idag sov alla när jag smög ut. Det kändes mer som ett vanligt morgonpass med andra ord.

Onsdag Båda vattenflaskorna med mig. Sprang samma gamla vanliga väg söderut. En bit efter Tulum-porten kom två svarta hundar rännandes mot mig. Näää, inte igen! tänkte jag. Men de var uppenbarligen bara två snälla hundar på morgonpromenad för de lommade förbi och fortsatte in mot byn. Och jag fortsatte åt mitt håll.

Onsdag Så vackert på ett ställe som man passerar när man springer lite längre. Har lagt upp bild på det förut, men när man ser solen stiga upp där över havet, ja då är jag redo att göra vad som helst för världen, för den är ju så fin. Snyft.

Onsdag Men hur vackert och mäktigt det än är här så längtar jag faktiskt  lite hem efter rutter som gör att jag slipper springa samma väg fram och tillbaka. Det går liksom inte att hitta här för det finns inga avtagsvägar. Det blev totalt 22 km i 4:46 min/km. Fick raska på mot slutet för att hinna till frukosten med familjen.

Onsdag Varje dag efter frukosten så kilar Uma och jag ner på stranden. Hon börjar förbereda sanddeg medan jag kör magstyrka. Och när jag är klar bakar vi massa bollar och jox. Mycket bra liten stund och trevligt att ha sällskap på sit-upsen och ”plankan”.

Senare blev det lunch. Vårrullar med räkor och frukt i. Jag kan informera om att de där hårda nudlarna ser ut ungefär som mitt hår gör här av allt saltvatten.

Onsdag Och så kaffe på stranden.

Onsdag På tal om kaffe så längtar jag också en del efter vår kaffemaskin. Efter ett tag på hotell så vill man ju bara få sköta sig själv. Slippa be och beställa och vänta på grejer. Och jag längtar efter te! Mitt gröna te. Som jag i för sig har med mig men vissa saker är lite krångliga här på restaurangen så det har varit te-stopp för min del.

Onsdag Jo, hörrni, ett boktips till. Jag läste ut Kara Goucher-boken redan på flyget hit men har nu hunnit bläddra lite mer i den. Jag gillar den! Full av massa små tips och liksom upplagd på just det viset dvs inga långa mastiga texter. Vissa tips kanske är väl nybörjarmässiga men jag vill påstå att det finns rätt mycket för alla. Även för killar! Jag vet inte hur det är med er, men jag kan även gilla att läsa om löpargrejer som jag redan vet. Såhär ser boken ut:

Onsdag Farväl!

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS