Info

Onsdag Idag fick jag återigen dra själv till klätterställningen. Gillar inte riktigt när jag gör det för ställningen ligger precis vid hotellets entré, och dessutom vid utomhustoaletterna som används flitigt. Med andra ord så är man så att säga rätt mycket i blickfånget när man hänger där… på klätterställningen som är avsedd för barn. I alla fall så blev det totalt 85 stycken i serien ovan. Börjar få valkar i händerna av allt hängande. Hemma får jag det inte, gissar att min hemmastång är av bättre chins-material eller så är det chinsen i kombination med värmen. Au revoir.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS