Info

Måndag Oj vad rosa jag blev idag. Det händer nästan aldrig, gillar egentligen inte att vara såhär matchad. Idag var egentligen vilodag men hallå, sista dagen på året kan ju inte vara löpfri! Dessutom så funkar min kropp rätt bra ändå, bara jag tar det lugnt en dag i veckan. Så en återhämtningsjogg stod på schemat när jag klev upp.

MåndagMåndagMåndag Var rätt stel i kroppen till en början. Men så skön känsla efter ett par kilometer när man börjar mjukna upp. Tog det verkligen lugnt, lyxigt att bara få jogga gatan fram och verkligen titta och ta in allt runtomkring. Sprang norrut idag och tog vägen mot ruinerna. En sak som verkar funka sådär här är sophämtningen. En del grejer kvar om man säger så:

Måndag Vädret har varit rätt omväxlande sen vi kom hit. Oftast ganska mulet på morgonen men så brukar det klarna upp. Himlen var precis på väg att spricka upp när jag sprang. Kolla där på stenen, där sitter ett kärlekspar.

Måndag Efter 5 km vände jag tillbaka hemåt.

MåndagMåndag Himlen sprack upp mer och mer. Så bra! För idag var man sugen på lite sol.

Måndag Totalt 10 km i lugn fart. När jag kom tillbaka duschade jag däremot i raketfart och sen drog jag och Uma ner på stranden. Bara små fåglar som gått där innan vi kom.

Måndag Stretch i solen. Herregud, dessa fina minnen måste jag leva på i all vinterevighet.

MåndagMåndagMåndag Resten av dagen blev lugn. Vi hyrde såna där små surfbrädor som man leker med i vågorna.

MåndagMåndagMåndag Och jag och Uma bakade hundratals chokladbollar.

Måndag Uma gjorde ett par sandtofflor till mig. Tyvärr var de några nummer för små.

Måndag Men hörrni allihop, nog om sand och bad. Nu är det dags att säga gott nytt år. Där hemma i Sverige blir det 2013 om 20 minuter. Vi får vänta i sju timmar till här i Tulum. För egen del så har det här varit ett väldigt roligt år. Ett speciellt år då löpningen blivit som luft för mig. Och mitt första bloggår. Det finaste av allt är ändå minnet från Berlin Marathon, känslan när jag sprang där omringad av den fantastiska publiken och vädret. Och jag är ändå lite stolt över att jag kom med på den här fina listan. Svenska Årsbästalistan på Marathondistans:

Årsbästalista_marathon Ja, det är min bruttotid från Berlin. På dessa listor räknas bara bruttotiden, vilket känns lite orättvist då man står där man står vid starten. Men skitsamma, det är ju samma för alla och denna lista känns fin. Särskilt då jag haft så jäklans roligt på vägen. GOTT NYTT ÅR KÄRA BLOGGLÄSARE!

Kommentarer

7 kommentarer

Post a comment
 1. Eva #
  januari 1, 2013

  Inte fel att vara med på den listan! Kvinnan innan dig sprang samma lopp som mig igår och vann Mastersklassen på ca 39 minuter.
  2013 kommer du med all säkerhet hamna längre upp och sub3 är ju självklart!
  Gott nytt år!

  • Eva #
   januari 1, 2013

   Fel av mig, det var hon som är efter dig – Karin Schön (Katarina är inte femtio än;-))!

  • januari 2, 2013

   Gott nytt år, Eva! Snyggt av hon Karin! Vi får se vad som händer 2013. Dock tänker jag aldrig att något är självklart. Allt hänger på kroppen, vad den har lust med, om den orkar det som krävs. Och att kuta Sthlm Marathon under 3 timmar, det är inte lätt ska gudarna veta. Men absolut, målet är såklart det. De där irriterande nio sekunderna måste jag ta hand om någon gång i alla fall! Vi hörs!

 2. Ida #
  januari 1, 2013

  Ni verkar ha det riktigt härligt i Mexico! Se där, du är med på den listan och anser inte dig själv vara elit? Du får nog börja tänka om på den punkten Tove 🙂 Gott nytt löparår!

  • januari 2, 2013

   Åh nä… elit. Det låter läskigt och inte alls som jag… Jag springer på och så får vi se vad som händer! Detsamma till dig Ida, gott nytt löparår!

 3. Malin #
  januari 2, 2013

  Gott nytt år! Det är så roligt att följa din blogg.

  • januari 2, 2013

   Vad kul att höra Malin! Och gott nytt år till dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS