Info

Söndag Det mulna vädret försvann inte idag. Vi tog en promenad istället för att bada. Riktigt blåsigt på stranden och fullt av kite-surfare. Jag gillar att det som för många är skruttväder, är drömväder för andra.

SöndagSöndagSöndagSöndag Jag köpte en till massageolja på Coqui-Coqui. Så när vi var tillbaka la jag mig med den på en solstol och masserade benen.

SöndagSöndag Och gjorde sit-ups och ”plankan”. Inte klokt vad det blåste. Jag hade en kopp kaffe med mig men när jag försökte dricka blåste kaffet rakt upp i ansiktet. Efter detta var det dags för chin-ups. Idag ville inga barn hänga med mig så jag drog själv med mitt papper till klätterställningen. Idag blev det 60 stycken i följande serie:

Söndag Tack för idag, slut för idag.

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
 1. Linda #
  december 31, 2012

  Gott Nytt Träningsår Tove:)
  By the way så fick jag upptäcka The White Stripes igår när jag skjutsade dottern till en kompis så nu rockar jag här hemma, alltid kul med ny, bra musik:)
  Nu ska jag ut och göra årets sista löppass, inspirerad av dig. Glad att du överlevde hundarna, jag hade dött på fläcken av rädsla!
  Mys å må!

  • januari 2, 2013

   White Stripes. Ja herregud, det blir inte bättre än så.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS