Info

Lördag Den här rätten har jag redan ätit ett antal gånger sen vi kom hit. Men den är ju så god! Räkor, koriander, lime och massa goda kryddor på såna här små tortillas. Jösses. Så det blev den idag igen. Och sen kokosnöt på stranden.

Lördag Just att dricka ur såna här kokosnötter är ju helt klart överskattat. Jag är som sagt den förste att försvara kokosnöten men att dricka den… nä? Och allt detta vet man ju innan man köper den. Men ändå måste den köpas. Och drickas. Och tas kort på. Så även idag. Efter strandhäng var det dags för… jorå, det stämmer: shoppingexpressen! Hade egentligen ingen lust idag och mina kilometer var egentligen avverkade men vi behövde ta ut pengar samt köpa en del viktiga grejer. En av dessa viktiga grejer var deodorant. Det måste man sanerligen ha när det är varmt, och ännu mer när man springer. Varning innan bilden kommer! Ni kommer se att jag har exakt samma kläder varje gång jag kutar till affären. Därför vill jag inflika att japp, det stämmer, det är ingen synvilla. Jag har nämligen bara en t-shirt med mig för löpning! Och för att inte få skavsår av ryggsäcken måste jag ha den när jag springer till El Supermercado. Dock tvättar jag den i handfatet efter varje löptur. Så, då var det avhandlat.

Lördag Gav mig av. Oooh så varmt det kändes idag. Efter 3 km äntligen upp på cykelvägen som faktiskt ligger mestadels i skugga. Tvingade mig själv att ta det lite lugnt då långpass väntar imorgon.

Lördag Framme! 7 km i 4:50 min/km.

Lördag Tog ut pengar, handlade och sen på med ryggan igen, som konstigt nog blev nästan lika proppfull idag igen. Köpte massa äpplen som tog plats.  Hem i eftermiddagssolen.

LördagLördag Rätt tunga steg hemåt. Men ändå, om jag får välja mellan buss, taxi, cykel eller att springa – då kommer jag alltid välja att springa, om det går och kroppen orkar.

Jo, just det! På hemvägen såg jag mitt första exotiska djur:

Lördag Ja, en stackars död liten ödla. Hemma efter 7 km, 5:00 min/km. Innan jag tog ett kvällsdopp åt jag en paprika som jag köpte i affären, då jag fick ett plötsligt infall av paprika-craving.

Lördag Efter detta blev det middag på Casa Banana. Massa gott kött och en Sol. Nu massera och vila benen inför morgondagens långpass. Det kommer bli en mental utmaning på denna spikraka väg. Dessutom direkt på morgonen innan frukost då det blir för varmt senare. Tur att jag tog med mig energi gel och Dextrosol hemifrån. Sov så gott.

Kommentarer

6 kommentarer

Post a comment
 1. Saga #
  december 30, 2012

  Alltså din blogg är bara så obeskrivligt bra!! Den bara bubblar av livsglädje.

  Säger som flera andra här att det är du som fått mig att hålla igång löpningen nu under vintern. Och att fatta hur kul det är att springa! Jag mår verkligen superbra, kommer aldrig att sluta springa nu, förutsatt att kroppen håller.

  Känns också så lyxigt med en så proffsig blogg som uppdateras ofta och ändå är osponsrad och reklamfri. (Men blir du erbjuden ett fett Nikekontrakt förstår jag ju om du nappar…)

  Ha en härlig fortsättning på semestern!

  • Cecilia #
   december 30, 2012

   Instämmer 100%

   • december 30, 2012

    T A C K ! G R A C I A S !

  • december 30, 2012

   Åh jag blir alldeles röd i ansiktet av dessa fina ord! Nyckeln till löpningen är ju just att det ska vara KUL. Om man börjar där istället för med en massa krav, då blir det för många mer löpning. Och då blir man ju också bättre – tror jag!

 2. Linda #
  december 30, 2012

  Ahh, Tove din lyckost!! Hur härligt har ni det inte? Det tål att upprepas!
  Har precis kommit in från snöskottning nummer 150, men nu är det +3 och regnar. I Norrland. Va?
  Jag skulle gärna göra dig sällskap på din shoppinglöprunda istället:)
  Hur länge får ni njuta av er semester?

  • december 30, 2012

   Men vad sjutton? I Norrland ska det ju vara vitt och iskallt och man kommer hem sådär fint rosig efter sina löppass.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS