Info

Torsdag Japp, idag på eftermiddagen var det dags för ännu en avgång till El Supermercado. Alltså, vi har inte ätit upp alla kexen än men saken är att det finns nada precis här där vi bor. Förutom dyra mexikanska hippekläder för alla New York-hipsters som åker hit. Men för oss som vill ha en vanlig hudkräm och några spadar finns det inget att hämta. Så det var bara att dra på sig Adidas-ryggan och ge sig av.

TorsdagTorsdag Det kom faktiskt några lätta droppar regn precis i början. Jippi, perfekt tänkte jag. Dock var det oerhört kvavt i luften och benen kändes väldigt trötta till en början. Puuuuh. 7 km till affären i  4:36-tempo. Handla, handla. Och sen på med ryggan igen. Jag som tänkte att det inte skulle bli lika mycket grejer idag, oj så fel jag hade. Sprang hemåt med betongklumpen. Hade lovat Febe att spana efter en bikini så på vägen hem gjorde jag ett stopp. och där hittade jag inte bara en bikini utan även spadar, en dödskalle i porslin som var bound to följa med mig hem, en tröja och klänning till barnen och en liten sköldpadda i någon slags sten. Så det blev ännu en påse – första gången jag springer med en påse i handen. Sån galen syn jag måste varit men sprang, det gjorde jag. De 7 kilometrarna hem gick i 4:48 min/km.

TorsdagTorsdag Det var riktigt tungt kan jag lova. Var tvungen att dricka en jordgubbsjuice när jag kom tillbaka.

Torsdag Sist men inte minst: kvällsdopp.

Torsdag Buenas noches.

Kommentarer

6 kommentarer

Post a comment
 1. december 28, 2012

  Ja, det måste varit en syn! 🙂 Nästan synd att det inte var döskallen du höll i handen när du sprang! 🙂 Ha en fortsatt skön semester – det ser underbart ut!

  • december 28, 2012

   Haha, ja ta mig sjutton, det hade ju varit elegant att kuta med den i handen! Hoppas du har en fin jul!

 2. Eva #
  december 28, 2012

  Vad härligt ni verkar ha det!
  Å vilken tur för din familj att du gärna agerar shoppingexpress 😉
  Här hemma tö och nu minus så härlig isgata att springa på, haha.
  Ha det bäst!

  • december 28, 2012

   Ojoj, ta det lugnt på isen, Eva! Känner mig helt off här för jag kollar inga bloggar eller håller på med datorn förutom när jag gör mina inlägg – så jag har ingen koll på er andra! Hoppas allt är bra annars!

 3. december 28, 2012

  Shoppingexpressen! Påslöpning! Du har en skruv lös 🙂
  På ett bra sätt!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS