Info

Fredag Påklädd och klar vid sextiden, som varje morgon hittills. Bra med den här tidsomställningen, när man vaknar runt halv sex är man ju helt pigg. Lite mulet när jag gav mig av.

Fredag Men efter ett par kilometer klarnade det upp och blev riktigt varmt.

Fredag Sprang söderut. Jag vill också ha en skylt utanför huset som det står DESTINY på. Kanske får fixa det till Gotland.

Fredag

Efter ca 6 km passerar man en sån fin campingplats. Nästan så man blir sugen på att bo i ett tält istället. Nästan.

Fredag Det blev totalt 15 km i 4:36-tempo. Riktigt trött när jag stannade utanför vårt hotell. Och helt dyblöt av svett. Låtsades att jag tagit ett morgondopp.

Idag skulle vi egentligen åkt till ett fint vattenland men barnen åt någon dålig glass på ett ställe igår (en klassiker, javisst) så det blev till att hänga kvar på vår strand, nära toaletten, istället. Och ligga inrullade såhär:

Fredag Och göra magstyrka på stranden och flätor i håret.

Fredag För övrigt känner jag av min vänsterfot litegrann. Tror det beror på att jag gått barfota i sanden så mycket. Att springa i strandkanten skulle aldrig falla mig in i nuläget, det är ju som att springa i snömodd – något som jag för övrigt också märkt påverkar foten lite. Så nu går jag i mina Birkkenstock när jag inte kutar, känns redan lite bättre.

Fredag Hej.

Kommentarer

4 kommentarer

Post a comment
 1. december 29, 2012

  Snygga bilder du tar… Stannar du egentligen när du springer o tar kort? du håller på bra fart annars 🙂

  Ta hand om din fot!
  Och JA, jag är avundsjuk att du kan springa dig svettig under solen! Hoppas att Dubai behåller värmen tills jag kommer!

  Regniga hälsningar från Götet!

  • december 30, 2012

   Hallå! Jag stannar väldigt sällan för att ta kort, har blivit ganska bra på att göra det i farten. Men min kamera är inte så bra under mörka förhållanden så ibland tar jag liksom ett hopp och klickar i hoppet när jag landat, för att sedan kuta vidare. Om jag tvingas till ett par sekunders paus så ger jag igen med att ruscha ett antal meter. Så gör jag.
   Kul med Dubai! Såklart solen väntar på dig där!

 2. Linda #
  december 29, 2012

  Med -25 grader och snö upp till fönsterkarmen är det väldigt skönt att titta in hos dig Tove:) Man känner att det finns hopp om livet! Vi var till Mexico förra vintern och jag njuter verkligen av dina bilder! Däremot sprang jag endast inne på hotellområdet, för mkt trafik utanför. Men det är kul att hänga med dig ut på löparshoppingrundor och till ”Chins-stället”. Kan tänka mig att det är flera barn som muttrar över att deras lekplats har förvandlats till ett förstklassigt gym:) Men; a woman’s got to do what a woman’s got to do:)
  Ha en fortsatt fin semester! Å förresten; har ni varit och simmat med delfinerna? Kul för kidsen men kanske ännu kuligare för föräldrarna!

  • december 30, 2012

   Hallå Linda! Roligt att höra av dig! Vad kul att du också varit i Mexiko. Jag tycker det är grymt. Har varit i Mexiko två gånger tidigare men detta är bästa stället – inte bara för att jag kan kuta bra, haha. Vi var på väg till delfinerna och var så galet laddade men barnen blev magsjuka på natten. Men vi ska absolut dit innan vi åker hemåt, det låter fantastiskt.
   Ha det så bra i kylan, så länge det inte är slask får man vara nöjd (lätt för mig att säga som sitter i 30 graders värme, haha). Hej så länge!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS