Info

Tisdag Vi sover bra. Men vaknar såklart tidigt, redan kl 05:00. Men ändå, jag har sovit nio timmar, vet inte hur länge sen jag gjorde det. Alla är hungriga men frukosten öppnar inte förrän på länge. Som tur är har jag massa nötter med mig, är ju alltid rädd för att behöva gå hungrig. Så vi knaprar nötter och väntar på gryningen. Vid sex har det ljusnat och jag sätter på mig löparkläderna och ger mig av. Äntligen!

Tisdag Springer söderut. Första tre kilometrarna ligger det hotell och restauranger rad på rad. Överallt skyltar om ”Eco friendly”, det verkar vara grejen här. När man lämnar Tulum blir vägen lite sämre, men perfekt att kuta på för asfalten övergår till lite er grus. Jag fortsätter framåt. Ahh, känslan att springa på torr mark – sån lycka!

TisdagTisdagTisdag Temperaturen är perfekt, runt 23°C och jag springer hela tiden i skugga då solen inte hunnit så långt upp på himlen än. Efter 8 km vänder jag tillbaka.

TisdagTisdag Totalt 16 km i 4:38-fart. In på rummet och hämta gänget för morgondopp och stretch!

TisdagTisdag Och frukost! (Nej nej, jag åt inte bara frukt.)

Tisdag Efter frukosten blev det lite sånt här:

TisdagTisdag Och sen besök på världens finaste parfymaffär, Coqui Coqui, som ligger bara 200 meter från vårt hotell.

TisdagTisdag Luktade på exakt allt i hela affären. Ville köpa exakt allt i hela affären. Men nöjde mig med en massageolja som mina duktiga ben ska få testa ikväll. Men denna affär alltså… så fint! Och Tulum, sån bra hippierockig känsla här. Jösses, säger jag bara.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS