Info

Vi insåg att vi behövde ta oss till en affär. Man gillar inte att inte ha något på rummet, som lite bröd, kex och chips och sånt. Olle tyckte det smartaste vore om jag sprang till affären. Det passade egentligen rätt bra för benen kändes i form och jag hade ändå tänkt mig en till springtur. Tyvärr hade jag lämnat löparryggsäcken hemma men fick låna Rubens Adidas-rygga. Den satt förvånansvärt skönt på. Jag frågade på hotellet hur långt det var till affären och de gissade på ca 8 km. Så jag gav mig av.

Tisdag Började springa norrut. Rätt mycket bilar. Efter 2 km insåg jag var the locals badar. Nämligen här:

Tisdag Efter 3 km så kunde man springa på en liten gångväg bredvid stora vägen. Skönt att slippa tänka på trafiken.

Tisdag Sprang förbi brandstationen. Ni ser kanske inte så bra på bilden men sån himla fin röd brandbil. Liksom som en leksaksbrandbil som man bara förstorat, kolla:

Tisdag Prick 7 km – och sen var jag framme!

Tisdag Snittfart 4:39/km. Drack lite vatten och drog in och handlade. Kunde hängt runt där i timmar, älskar såna här stora varuhus utomlands. Men när klockan visade fyra insåg jag att det var dags att betala och kuta hemåt. Solen går ner tidigt och då blir det becksvart.

Tyngre  tillbakaväg. Väskan var ju proppfull av livsviktiga grejer. Chipspåsen som inte fick plats knöt jag på ett av banden. Haha, såg nog rätt märkligt ut: springande kvinna med jätteryggsäck och chipspåse flaxandes.

TisdagTisdagTisdag 7 km, igen, denna gång blev snittafarten 5:11 min/km. Var nog det tyngsta lasset jag kutat med. Låt mig visa vad jag köpte.

Tisdag Ok, här ser ni hur chipspåsen var monterad.

Tisdag Och detta innehöll ryggan: chipsen, en strandklänningsmorgonrock till Uma, flip-flop till febe, keps till Febe, 3 O´Boy-drickor, hamburgerbröd, två små Jesuskitch-ljus, äpplen, minibananer, chips, fyra paket kex av olika spännande slag samt citronkarameller. Inser nu att detta kan vara den onyttigaste ryggsäcken som någon någonsin kutat med!

Nu: massera benen efter dagens 30 km. Och sen: SOVA.

Tisdag

Kommentarer

One Comment

Post a comment
  1. december 26, 2012

    Haha, uppmärksamt av dig! Det tänkte jag inte ens på!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS