Info

Onsdag Om man tyckte att vi vaknade tidigt igår, så vaknade vi ännu tidigare idag. 03:00 kände Uma att det var dags att gå upp. Herrejisses, fick en déjaà vu från de sömnfattiga småbarnsåren. Såklart Uma var pigg som somnade mitt i maten på restaurangen igår kväll. Det gjorde inte jag, så jag var rätt trött. Väntade tills klockan slagit sex och det börjat ljusna ute, på med löparkläderna. Gav mig av söderut, genom ett Tulum som fortfarande sov.

Onsdag Är man rädd för okopplade hundar ska man inte springa här. Stötte på sammanlagt fem lösa hundar som stod mitt i vägen och skällde när jag kom springandes. Men jag kutade på med fast blick framåt och det funkade.

Idag hade jag båda handvattenflaskorna med mig och det var bra, det är ändå rätt kvavt, även om temperaturen på morgonen är fullkomligt perfekt för löpning. Förutom hundarna såg jag ett par enstaka människor och några bilar som gasade förbi mig. Tulum verkar vakna till liv prick 07:30, ungefär då jag kom tillbaka.

Onsdag Totalt 21 km, 4:39 min/km. Så otroligt skönt att kunna hålla ok distansfart på fast mark. Känns lite som att man är på något slags träningsläger när man ligger och matar kilometer efter kilometer rakt fram. Bra uppvärmning inför söndagens långpass – det kommer bli en mental utmaning på denna raksträcka.

Och sen blev det detta:

OnsdagOnsdag Ajöss.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS